Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 16
# 1 Second Turret Not Firing
12-21-2012, 01:15 PM
I'm running into a strange bug. I've been doing the early Klingon content, and recently I replaced the rear-firing photon torpedo launcher on my Bird of Prey with a second turret. However I noticed today, while running Second Star to the Right, Straight on Till Morning that the original turret isn't firing. I removed the new turret and confirmed that it simply isn't functioning. I have weapon power as primary, so I think there's plenty of energy for all the guns. But the gun still doesn't fire.

Has anyone else run into anything like this? Do you have advice on how to diagnose the problem?
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,282
# 2
12-21-2012, 01:31 PM
Does the icon in your toolbar have the "firing" sequence when you fire? Sometimes it's hard to make out the actual weapon fire, especially when you have cannons equipped.
"It's not safe out here. It's wondrous, with treasures to satiate desires both subtle and gross. But it's not for the timid."
-- Q
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 16
# 3
12-21-2012, 05:00 PM
I removed the second turret and there was no turret fire at all. That's how I diagnosed the problem.

It seems to have fixed itself. When I logged back in, the second turret worked fine.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:24 AM.