Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,185
# 1 Voth Helmet (t5 dyson armor)
12-13-2013, 08:07 PM
So just got the dyson armor today with hitting t5 dyson. And when customizing the helmet, there are no lights that get activated. You can put a selection of green, yellow, red, blue on the chest piece but nothing for the helmet. Is this intended or bug??? If so bug, can we get this fixed pls.
Like my Fan Page Here
xXLocutusXx
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 5,784
# 2
12-13-2013, 08:12 PM
I think they are aware of all the bugs with this suit. Hopefully they get fixed soon.
King of Lions rawr! Protect the wildlife of the world. Check out my foundry series Perfection and Scars of the Pride.
http://sto-forum.perfectworld.com/sh...1#post13990891
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,185
# 3
12-13-2013, 09:14 PM
Quote:
Originally Posted by ashkrik23 View Post
I think they are aware of all the bugs with this suit. Hopefully they get fixed soon.
would be nice.

I also noticed that the visual screen on the helmet "what you would be looking through" isn't the same as the generic display visuals from the armor itself, so hopefully they'll fix it so we can get that also.

The generic display shows kinda like a jagged line or separation on the visor but the one we get is all smooth.
Like my Fan Page Here
xXLocutusXx
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 180
# 4
12-16-2013, 01:37 PM
Quote:
Originally Posted by xlocutusofborgx View Post
would be nice.

I also noticed that the visual screen on the helmet "what you would be looking through" isn't the same as the generic display visuals from the armor itself, so hopefully they'll fix it so we can get that also.

The generic display shows kinda like a jagged line or separation on the visor but the one we get is all smooth.
You need to change to Visor 2.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 497
# 5
12-17-2013, 07:35 AM
Quote:
Originally Posted by nanomorph View Post
You need to change to Visor 2.
This option is not there for me...

How the heck did you get it to show??
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 209
# 6
12-17-2013, 08:15 AM
works fine on mine
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 180
# 7
12-19-2013, 09:15 AM
Incidentally, the patch notes are wrong, the helmet glow effect is still broken.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 244
# 8
12-19-2013, 10:49 AM
Yep. Helmet glowy bits are still broken despite the claims of the patchnotes.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 12
# 9
12-19-2013, 11:16 AM
Glowy parts are working fine on my armor. However, there are no Visor options showing for me. I've tried three different taylors with the same results.

Last edited by dragunfyr; 12-19-2013 at 11:40 AM.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 497
# 10
12-19-2013, 01:02 PM
I can now switch Visors, 1 and 2 respectively, but STILL no glowing bits on the helmet.

Patch notes were wrong.

This is NOT fixed Cryptic.

I haz no helmat glowiez, me iz dissapoint.

Last edited by otowi; 12-19-2013 at 03:26 PM. Reason: Fixed a numerical typo.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:25 PM.