Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Survivor of Romulus
Join Date: Sep 2012
Posts: 397
I've noticed that not all available weapons capable of firing DON'T when using the default Fire All Weapons key, even when I change it (to space bar).

For example, if I use the standard Tac/Escort weapon layout (3xDHC + 1xTorp and 3xTurret) on my Tactical Escort Retrofit only 2 DHC's and 2 Turrets will fire along with the Torp.

Because of this, I use 2xTorp + 2xDHC and 1xTorp + 2xTurret just to get them to fire properly.
I notice the same issue with my KDF ships.
In all instances the target was well within the proper firing arcs.

Is this normal or am I missing something because pressing "fire all weapons" seems pretty straightforward.
I do NOT want to use ARC to play STO

"Far as I see it, you people been given the shortest end of the stick ever been offered a human soul in this crap-heel 'verse. But you took that end, and you - well, you took it. And that's - Well, I guess that's somethin'."
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 788
# 2
12-28-2012, 06:28 AM
Tested it, and it does seem occasionally all weapons won't fire with one press of the fire button. But, considering you have to tap the button quickly (or use autofire) for maximum fire rate anyway, it doesn't seem like a big deal if some gun waits one tap longer to start up.

It would be better if we could just hold the button down to fire all weapons continously...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:46 PM.