Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 46
This is not a complaint department post. This is a list of malfunctions/inactive properties in the game that are either not working as advertised, not working at all, or not available as advertised. Anyone posting on this thread is expected to be helpful in identifying problems of this nature. This is not a place to cry about any spams or perceived overpowered/underpowered abilities in space or ground for pvp purposes. This is a post intended to enlighten the devs as to what is working, what is not and purchases from the Reputation/Starbase/Embassy that are either unavailable or not functioning as advertised. If I've repeated myself enough, it is because I am attempting to make it perfectly clear what this post is about. This post is about helping the dev team identify issues in game and for other players to post additional mechanics that are not working or are malfunctioning in game.


Example:

Boff inactive traits: Leadership/Covert Operative (Human Boffs neither provide passive hull healing at all, nor do they add any active skill boosts to subsystem repair as advertised/Romulan Tactical Officers purchased at the fleet embassy with the space trait Covert Operative do not provide the additional crit chance advertised to active space traits)

Kit Abilities that don't work as intended: Plasma Grenade IV is no different in stats from Plasma Grenade III, does no more damage than Plasma Grenade III, encompasses no larger AoE radius than Plasma Grenade III, is identical in every way with Plasma Grenade III

Store Unlocks that don't work: Upon unlocking this item in the reputation store Mk XII Borg Prosthetic Weapon is neither available, nor shows up as a purchaseable item in store

Reputation Passives that aren't working: Omega Graviton Amplifier, this passive does not show in combat logs as being active at all. It does not add the shield penetration that it advertises. It simply does nothing.


Sensor Probes Console: Does not provide additional detection potency, nor contributes to buff/debuff of sensor scan and fire on my mark officer abilities, nor increases defensive resistances to incoming countermeasure related attacks.

I'm sure that there are more in game mechanics, specialty purchases, etc. that are not working than the ones I have listed. This is an attempt to make the dev team aware of the issues we are having inside the game that are costing us resources yet yielding no benefit. Things we need fixed. Again, this is not the appropriate thread to discuss perceived imbalances, or complaints about how overpowered or underpowered certain things are. This thread is purely focused on the mechanics/unlocks that simply do not work at all.

So with that said, any that read this thread that have something to add that I missed in my list above, please add your input so the devs are aware and can help us to resolve these issues.

Thank you for taking the time to read this and contribute.
Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 46
# 2
12-19-2012, 05:50 PM
Oh yeah, and please post a reply if you notice that any of these issues have been fixed. It's good to get feedback about any positive progress that's been made regarding our issues.
Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 46
# 3
12-20-2012, 11:11 PM
Figured no one is getting a good look at this thread. I think it is important. Don't want this post to get lost as a dead end thread. I guess I'm trying to encourage all you other players to post replies. So hopefully typing this out gets it bumped up to the top so you guys get a chance to read it and post other issues that you've found related to this topic.
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
# 4 Defective equipment?
12-21-2012, 12:53 PM
Question: A new shield is installed. The description states "Reduces Disruptor Damage to Shields by 20%". Under the Defence tab on the ships Status, the total resistance is 0.0%.

Is this the type of defect you refer to? Or am I misunderstanding something somewhere?
Ensign
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
# 5
12-22-2012, 02:33 PM
not sure if this is the right spot, but i can't create posts cause my PFW account is too new, even though my cryptic account is from 2010...

anyway...

I noticed that when I created a PFW account and linked it to my Cryptic, that when I logged in on the PFW (cause now thats the only way) that my character(s) were gone and it was asking me to create a new character. this to me seems to be not working the way it should. linking the accounts should give me my character back (it certainly didn't give me my forum name back), unless there is another way to do this?
Ensign
Join Date: Dec 2012
Posts: 10
# 6
12-23-2012, 08:39 AM
Quote:
Originally Posted by livercirrhosis View Post
not sure if this is the right spot, but i can't create posts cause my PFW account is too new, even though my cryptic account is from 2010...

anyway...

I noticed that when I created a PFW account and linked it to my Cryptic, that when I logged in on the PFW (cause now thats the only way) that my character(s) were gone and it was asking me to create a new character. this to me seems to be not working the way it should. linking the accounts should give me my character back (it certainly didn't give me my forum name back), unless there is another way to do this?
I have exactly the same problem, support offer fixes that dont work, I seem to have lost everything.

Not impressed with Perfect World, or support, how many more weeks have I got to wait to get this resolved?
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Hopefully this is the right spot to post this. So I have been working extra hard to get enough dilithium to exchange for zen to purchase a new bridge pack. I finally purchase the bridge pack and go to the ship editor at the starbase to change my bridge.

I change it, press purchase, and a screen comes up saying that the item will cost 1,000 energy credits. I press buy and text comes up saying that the item is already purchased.

The ok option is grayed out so I cant change my bridge. Help?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:08 AM.