Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
# 71
01-28-2013, 01:52 PM
I downloaded the link and replaced my old one with it, but I am still failing to connect.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 42
# 72
01-28-2013, 01:55 PM
Any Infos when this Issue get fixed?

Still not Possible to connect to Autoupdater.
Lt. Commander
Join Date: Nov 2012
Posts: 119
# 73
01-28-2013, 02:01 PM
Still ****ered, how about you get this useless server provider and ram them up their managers rectum
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 6,272
# 74
01-28-2013, 02:24 PM
Looks like more than some players to me..........

Would it help to say I just downloaded the game today and it wasn't from STEAM but a direct download?
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 7
# 75
01-28-2013, 02:35 PM
I just tried the OP's fix, replaced the launcher and tried but it didnt work.

Looks like we will have to wait until tomorrow for a fix
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 237
# 76
01-28-2013, 02:36 PM
Hotspot Shield Did NOT work for me.....but SpotFlux did Both available from Download.com
Ensign
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
# 77
01-28-2013, 02:53 PM
Same problem as everyone else here, tried router reboot, refresh IP, reboot PC, delete Internet cache, checked firewall, deleted all local STO files and re-downloaded, setting the STO exe file to different compatibility modes, nothing. As with others, all other games and internet applications run fine, the problem is exclusive to STO. Hopefully this will be fixed within the day, I've been trying to log on since after this morning's maintenance, roughly 6 hours ago.

Edit: Just tried again for the heck of it, it WORKED! And a big red message that they are aware of this issue and fixing it. There is hope.

Last edited by zhouzhi; 01-28-2013 at 02:59 PM.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 4
# 78
01-28-2013, 04:37 PM
The Problem I am having is the laucnher is showing no logon at all in the middle where it normally is. Instead its behind the advertising box and in the upper left hand corner... Thus rendering me unable to log in.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
# 79
01-28-2013, 07:18 PM
Having the same issue.. Took forever to install the original patch, then launched the game and every map change I'd get a dynamic error and kicked back to login page. I relaunched the game and now I can't even get the launcher to come up as it fails to connect. I'm only trying to log in so I can refine my 8k dilithium for today, but I can't even get in for that long.. Are we expecting to get any compensation?
Career Officer
Join Date: Nov 2012
Posts: 140
# 80
01-28-2013, 07:52 PM
Quote:
Originally Posted by s0k098 View Post
Are we expecting to get any compensation?
The problem is never on their end, so I doubt it.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:52 AM.