Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Captain
Join Date: Aug 2012
Posts: 2,130
# 31
01-14-2013, 09:55 AM
I wanted to try and remove all pieces and put them back in the inventory to see if that open the unlock project.

On holodeck the trader deleted 1 of my pieces while trying to buy back (bugged) and so I did get one actual piece from the rep system, but it didn't unlock the project.

Went on tribble and tried the same thing but it says I have 0 reputation and shows nothing but level building projects (buggged).

So basically us that had the sets but got the optional(s) in season 7 can't do nothing about it - if won't matter if you buy 10 of each set.
At least I don't have any ideas how to fix it, if anyone knows anything I'd love to hear about since I am basically waiting for the optional unlock on all my characters to finish off the rep (now flamethrower and entourage are out).
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 21
# 32
01-14-2013, 11:30 AM
Just got the complete Omega mk12 Set and got the accolade and the option to buy the tailor unlock 2+3
But still not the Maco accolade or tailor unlock 3
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 49
# 33
01-14-2013, 01:31 PM
Quote:
Originally Posted by vestereng View Post
I wanted to try and remove all pieces and put them back in the inventory to see if that open the unlock project.

On holodeck the trader deleted 1 of my pieces while trying to buy back (bugged) and so I did get one actual piece from the rep system, but it didn't unlock the project.

Went on tribble and tried the same thing but it says I have 0 reputation and shows nothing but level building projects (buggged).

So basically us that had the sets but got the optional(s) in season 7 can't do nothing about it - if won't matter if you buy 10 of each set.
At least I don't have any ideas how to fix it, if anyone knows anything I'd love to hear about since I am basically waiting for the optional unlock on all my characters to finish off the rep (now flamethrower and entourage are out).

I basically have this same issue but for MY KDF Orion Female captain that had 2 pieces of MK XII KHG prior to season 7 (I even re-bought those 2 pieces in the rep system and no change)

I am missing the options to change the upper body armor for the cleavage "B'vest"? and of course no helmet option for head type.
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 3,628
# 34
01-14-2013, 06:24 PM
Quote:
Originally Posted by f2pdrakron View Post
Same here
I have to retract this as apparently I have it.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 5
# 35 Finding the Helmet
01-14-2013, 07:12 PM
Quote:
Originally Posted by greatzippy44 View Post
This seems to be a growing problem as a fleet mate & myself have the same issue.

My klingon got the MK XII honorguard set before S7 launched, but if I go to the tailor I can't select the helmet for it, yet I can select some of the other pieces for it.

A fleetmate had 1 piece of the Mk XII set before S7 and got the other 2 peices after ... he's ran all the unlock project and still can't select the new costume helmet.
If you have a M.A.C.O./Omega Force/Honor Guard uniform that should offer a helmet, you can wear it. You have to change the "Head type" category (on the top of the page concerning your head details) to your helmet.
Captain
Join Date: Aug 2012
Posts: 2,130
# 36
01-14-2013, 09:02 PM
Yes and no.

It's bugged in some cases.

Like I can select the helmet on my vulcan but not on my orion. Even loading a previously saved helmet costume will not unlock it (just makes her bald). I can do a screenshot if you doubt I know what menu to use.
From what I hear gorns are bugged too and probaby others aswell...
Captain
Join Date: Oct 2012
Posts: 4,236
# 37
01-15-2013, 01:24 AM
+1 up till fixed
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 23
# 38
01-15-2013, 05:39 PM
does it work on the newest tribble build?
Captain
Join Date: Aug 2012
Posts: 2,130
# 39
01-15-2013, 08:00 PM
As of 2 min ago, nope.

Still no optional unlock, rep system lists me as 0 reputation with 0 unlocks available (same as yesterday)
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 7
# 40
01-15-2013, 09:40 PM
I'm not sure if this is exactly the same thing that others are having, but it involves the same items.

http://i.imgur.com/RL3VL.jpg -> Here you can see I have unlocked Omega Force Shadow Operative, which as a requirement has to have Omega Force Operative

http://i.imgur.com/dlJoq.jpg -> Here you can see Omega Force Operative stating that it is not complete, even though there are checkmarks for all boxes. I've completed both the costume unlock projects, but even after finishing them neither the costumes nor the accolade fixed itself.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:48 PM.