Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
I have been disconnected from the server 23 times over the past 3 days. Is anyone else experiencing this?


Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\system32>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 22 ms 21 ms 29 ms cpe-72-135-0-1.kc.res.rr.com [72.135.0.1]
2 11 ms 15 ms 9 ms 65.28.16.198
3 53 ms 47 ms 56 ms tge0-8-0-2.ksczksmp-ccr1.kc.rr.com [98.156.42.14
4]
4 56 ms 55 ms 54 ms ae30.hstntxl3-cr01.kc.rr.com [98.156.42.2]
5 51 ms 55 ms 56 ms 107.14.17.138
6 308 ms 39 ms 39 ms ae-0-0.cr0.dfw10.tbone.rr.com [66.109.6.39]
7 39 ms 36 ms 38 ms 107.14.17.234
8 90 ms 87 ms 87 ms te0-7-0-15.ccr21.dfw03.atlas.cogentco.com [154.5
4.11.49]
9 91 ms 83 ms 123 ms 154.54.88.78
10 98 ms 95 ms 98 ms te0-3-0-0.mpd21.mci01.atlas.cogentco.com [154.54
.3.18]
11 98 ms 117 ms 111 ms te0-5-0-4.mpd21.ord01.atlas.cogentco.com [154.54
.45.154]
12 * 119 ms 101 ms te0-2-0-2.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.43.178]
13 101 ms 101 ms 97 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42
]
14 117 ms 108 ms 107 ms 38.111.40.114
15 103 ms 105 ms 105 ms 208.95.185.41

Trace complete.

C:\Windows\system32>

Last edited by leshard; 01-09-2013 at 07:56 PM.
Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 441
# 2
01-09-2013, 07:42 PM
Please use and post the results of the tests outlined in this sticky: http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=225155

This will help the more tech-savvy members of the forum in diagnosing your issue.
****
Lagging, D/Cing, or rubberbanding? Here's some help.

Current ships: A lot. RTR 15 National Championships....and counting
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 11
# 3
01-09-2013, 07:57 PM
Thanks for the info, I will do that now and add it to my original post. My computer wouldn't let me download the nettest file. Each time I tried I only got a "timed out" message and nothing more.

Last edited by leshard; 01-09-2013 at 08:07 PM.
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
# 4
08-31-2013, 04:14 PM
Yes - i've been having the same issues. I'm not as tech savvy as you, however i've tried logging in 3 times this morning and it just doesn't work.

Are you a lifetime member?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:39 AM.