Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 12
# 1 Server down?
01-10-2013, 04:09 AM
I was DC and now the launcher is not loading. Someone else has problems?
Super Moderator
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,788
# 2
01-10-2013, 04:24 AM
newp, just logged in no problems
Volunteer Community Moderator for the Star Trek Online forums
My views may not represent those of Cryptic Studios or Perfect World Entertainment
If you wish to speak to someone on the community team, file a community support ticket here, as we are not able to respond to PMs regarding moderation inquiries.
Contact: Twitter | Line Messenger: askray113
Commander
Join Date: Sep 2012
Posts: 254
# 3
01-10-2013, 04:31 AM
i have had the same problem,if you reboot your computer,you can login again,thats what i did.and it works.

also if you keep getting the message : "try to luanch server" just rebooting will do the trick
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,752
# 4
01-10-2013, 04:54 AM
Quote:
Originally Posted by borgressistance View Post
i have had the same problem,if you reboot your computer,you can login again,thats what i did.and it works.

also if you keep getting the message : "try to luanch server" just rebooting will do the trick
Nice to see Cryptic making progress with the bugs. = /
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 12
# 5
01-10-2013, 05:27 AM
Quote:
Originally Posted by borgressistance View Post
i have had the same problem,if you reboot your computer,you can login again,thats what i did.and it works.

also if you keep getting the message : "try to luanch server" just rebooting will do the trick

Thanks, did that and it worked again.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 8
# 6
01-10-2013, 06:43 AM
Hi Im not really active on the forums but a friend & i are just coming back to STO

Im a lifer but my friend was sub based he cant get on to his old account has it been deleted due to it being inactive
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,032
# 7
01-10-2013, 07:08 AM
Quote:
Originally Posted by stubal09 View Post
Hi Im not really active on the forums but a friend & i are just coming back to STO

Im a lifer but my friend was sub based he cant get on to his old account has it been deleted due to it being inactive
Did he get his old cryptic account linked to a PW account like you did?
Handle: @kirian_darkstar
Registered: Oct/2009 , LTS : Feb/2011
Fleets: Warriors of the Phoenix, Kirian Industries
Three years and still no Captain Klaa hair...
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,442
# 8
01-10-2013, 07:21 AM
Sounds like he needs to link his cryptic account with a PWE one so that he can log back on again. Not so long ago they did a big switch over.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 8
# 9
01-10-2013, 07:24 AM
Hi No he cant & iv even tried for him but it keeps giving him a new account with no chars .

His old login was xxdildoxx but for some reason he can only login with the name uaorbit.
Iv told him he must have used another email addy.
He had at one time 6 chars all maxed + had bought a lot of cstore stuff ,
Iv told him he needs to email cryptic & ask what email addy was used to register the xxdildoxx name & go from there.
Commander
Join Date: Dec 2012
Posts: 307
# 10
01-10-2013, 08:07 AM
Posted in the wrong thread, sorry.

Moderator may delete this with my blessings if he/she comes across it.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:29 PM.