Lt. Commander
Join Date: Dec 2012
Posts: 132
# 1 Server Not Responding
01-18-2013, 04:12 PM
After todays patch...I've been getting Server Not Responding for about 10s...and this happens every 5 to 10s...if I'm lucky I can go about 15 to 20s till I get another Server Not Responding.

This happens everywhere I go...whether it's space or ground.
____________________________
Starfleet Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 91
# 2
01-18-2013, 04:21 PM
Quote:
Originally Posted by cdrgadley View Post
After todays patch...I've been getting Server Not Responding for about 10s...and this happens every 5 to 10s...if I'm lucky I can go about 15 to 20s till I get another Server Not Responding.

This happens everywhere I go...whether it's space or ground.
I'm having the same issue, only been happening the last couple of hours. I was on earlier today and I wasn't having a lot of lag, now it's terrible. I've done pingtests and speedtests, I'm not doing tracert or nettest this time as I don't have the time to troubleshoot at the moment.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 668
# 3
01-18-2013, 04:26 PM
Read about my issue http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=518761

Got the same thing be for it crashed.
Lieutenant
Join Date: Dec 2012
Posts: 74
# 4
01-19-2013, 12:36 AM
Quote:
Originally Posted by pegasussgc View Post
I'm having the same issue, only been happening the last couple of hours. I was on earlier today and I wasn't having a lot of lag, now it's terrible. I've done pingtests and speedtests, I'm not doing tracert or nettest this time as I don't have the time to troubleshoot at the moment.
Hello pegasussgc,

Where in the world are you geophysically located?

Been playing since launch.
Starfleet Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 91
# 5
01-19-2013, 04:34 PM
Quote:
Originally Posted by jennyluve View Post
Hello pegasussgc,

Where in the world are you geophysically located?
Southeastern US.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2012
Posts: 132
# 6
01-24-2013, 06:11 AM
I'm still getting this throughout my gameplay.

Sometimes it's every 20-30s...sometimes it's every 5s...and it lasts for 10s.

I've asked around and apparently it's only happening to me.

Is there something I need to do on my end to fix this problem?
____________________________
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 187
# 7
01-24-2013, 11:33 AM
Quote:
Originally Posted by cdrgadley View Post
I'm still getting this throughout my gameplay.

Sometimes it's every 20-30s...sometimes it's every 5s...and it lasts for 10s.

I've asked around and apparently it's only happening to me.

Is there something I need to do on my end to fix this problem?
you arent the only one. im getting it just by switching boffs and weapons. getting it every ten feet i move etc...
Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 30
# 8
01-24-2013, 11:44 AM
I'm getting "The patchclient got a message while in a state with no response function"
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 387
# 9
01-24-2013, 11:48 AM
Could it be simply a heavy server load due to the new lockbox demand and key sale?
I used to have f/x, till my video card took a S9 to the knee...
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 622
# 10
01-25-2013, 03:32 PM
It was fine of me yesterday but any attempt to play today results in about 30 seconds of zig-zagging all over whatever map I'm on until it normalizes only to get an extended not responding timer. As for heavy load due to lockbox interest? WoW has a "few" million more subscribers and you don't see Blizzard having this kind of problem.
All cloaks should be canon.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:18 PM.