Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 158
# 1 Game Will Not Engage
07-26-2013, 01:43 PM
Since the New Romulus edition, every time I start the game and sign in, it says Patch. But it stays on Patch even if it is not patching. It never says Engage anymore. I have to double click Patch many times before it finally starts. Other times, I have to close it and try again. Please fix this issue.
Lt. Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 158
# 2
07-30-2013, 11:17 AM
Hey developers, how about fixing this?
Lt. Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 158
# 3
07-31-2013, 01:57 PM
The most basic thing a game has to do is start, just like a car. Why does your game have so much trouble starting?
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 43
# 4
07-31-2013, 02:26 PM
have you tried downloading the launcher again?
you have it in this thread: http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=505501

honestly i can't think of anything else that could help although if your launcher does manage to patch the game you could just start the client directly from your game files (use the GameClient.exe that is located in the place where you installed the game)
Lt. Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 158
# 5
08-07-2013, 04:05 PM
I updated the launcher but this did not fix the problem. It's a shame Cryptic can't fix this error or even reply to my ticket about it. If a game can't start, it's worthless!
Lt. Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 158
# 6
08-13-2013, 12:18 PM
This problem still persists. Why can't you fix it and reply to my ticket?
Rihannsu
Join Date: Nov 2012
Posts: 21
# 7
08-13-2013, 12:59 PM
Ok,try this:when you open your launcher,go to the options in the upper right corner,and check the "verify" box.This may take a bit,but it cross references the integrity of the files.After trying this,close the launcher,re-open,and login.Hope this helps
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 749
# 8
08-13-2013, 01:10 PM
How to launch the game directly:

Find the installation folder, for Windows 7 its
C:/USERS/GAMES/CRYPTIC STUDIOS/STAR TREK ONLINE/LIVE

Find and run the file "GAMECLIENT.EXE".
If you're patched, you are good to go.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:49 PM.