Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 395
# 31
01-31-2013, 12:13 PM
so much lag that the game is unplayable at all.

I can't load a map, I have to wait 1-2 minutes to open the bank... If I queue for an stf, I am removed because I do not respond to a window that has never opened...
Lieutenant
Join Date: Dec 2012
Posts: 60
# 32
01-31-2013, 12:13 PM
Same for us KDF. Server took 90+ seconds to respond before I could play WHILE I was logging in. That was just the first thing I encountered as I logged in... obviously a bad harbinger. Changing maps/zones also had the same massive amount of lag/server not responding. Entering the Q'onos System took about 70 seconds for server to respond. On top of that, a fleet member of mine is unable to open the bank. I don't think this is isolated: other members in my fleet are reporting lots of lag doing virtually anything, and in the sector zone, other people were asking publicly if it was "just me, or is this lag happening to you guys..."

The lag/server not responding is TERRIBLE all of a sudden. If I were playing STO for the first time right now, this is so frustrating I wouldn't want to give this game a chance. I would just log off and not come back.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 603
# 33 Sever not responding
01-31-2013, 12:13 PM
EVERY TIME I change a screen.

I'm thinking we have more than a launcher problem connected with this anniversary event.
STO was my secret fun little addiction. I'd spend A LOT of free time and disposable income on it. Have you noticed the change recently? You've got my data, see for yourself. I'll even take a few minutes of my time to explain. All you have to do is ask Cryptic.
Career Officer
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,119
# 34
01-31-2013, 12:13 PM
Quote:
Originally Posted by brickyard View Post
Just disable the On-Demand Patching in the Launcher options, next time you're gonna log in you have to download a big patch, but after that you don't have to wait for the annoying repeatable in-game patches anymore.

I think the server is overloaded with folks, every map change takes over 65 seconds to load, getting the 'server not respond' message.
It's not trying to patch anything though. There's no "?? files patched" in the top corner.

Also.
| Sarah Walker - U.S.S. Solstice | Eden Taryd - I.K.S. Varchas | Ariennye Kyla - R.R.W. T'virixia |
| Jan Idaris - U.S.S. Atlas | Sorval - I.K.S. Reclaw | T'Mara Praex - R.R.W. Ventarix |
| Keval th'Zareth - U.S.S. Avenger | Do'Zahn - I.K.S. K't'rika | Ayel D'amarok - R.R.W. N'ventar |
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 10
# 35
01-31-2013, 12:14 PM
same here, getting server not responding for at least 60s each time i try to switch areas

ps and its always at 40,72%

Last edited by styxslethe; 01-31-2013 at 12:37 PM.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 5,236
# 36
01-31-2013, 12:14 PM
Got kicked out and can't even get to character select........ says my character is still in use! My patience is now gone.
Lieutenant
Join Date: Jun 2012
Posts: 50
# 37
01-31-2013, 12:15 PM
I'm getting the same thing, it's starting to really anger me
Qapla'!
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 176
# 38
01-31-2013, 12:16 PM
Like pretty much everyone else, I'm getting massive lag. Not sure if this is due to the amount of people who just hopped on, or if the patch broke something. Either way, it's making the game pretty much unplayable.
Career Officer
Join Date: Oct 2012
Posts: 294
# 39
01-31-2013, 12:17 PM
happy anniversary everyone! I present to you an unplayable game.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 8
# 40
01-31-2013, 12:17 PM
Quote:
Originally Posted by johngazman View Post
It's not trying to patch anything though. There's no "?? files patched" in the top corner.

Also.
I don't think i was getting ingame patching when i was having server issues but i disabled ingame patching and bang suddenly launchers downloading 5gig
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:11 AM.