Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Can't customise ship.
02-01-2010, 08:17 PM
For some reason my ship customisations don't stick after I click "save". I make sure to have enough energy credits in my account, make all the changes I want to the various sections, and then click "save", but I'm stuck on the same Miranda class ship I started with.

I should add that I'm able to change my bridge though.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-01-2010, 11:19 PM
It might be related to the fact i think pricing isn't right. It sapped 4,000 out of my inventory when it only wanted 400 for the changes. Happened twice tonight with my tier 2 escort
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-01-2010, 11:56 PM
Been having the same issue since I started (headstart). Relog = nothing happens. I try to remodel at least 10 times every login = never saves. Credits never deducted, and I have more than enough to support the mod.

Can we fix this please? I mean, ship customization was one of the big hooks that got us in here, right?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-02-2010, 04:13 AM
Same happenso to me for the bridge offixers customization.
I have to go to ds9 for correctly cutomizing my ship or bridge officers
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-02-2010, 12:00 PM
Bumping thread for Devs. It's seriously overcharging for ship customization. I'm out several thousand testing it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-02-2010, 01:05 PM
Unfortunately this was happening in beta, and the Devs still havent fixed it. The really sad part is I PMd one in IRC and he said it was a known issue. That was a week ago.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-04-2010, 12:45 PM
I also have this problem. I had it before the most recent patch (though I patched it today only).

I have more than twice what the asking price is, yet it still refuses to work. Although at least this time it prompts me for the change, even if it doesn't do it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-04-2010, 01:24 PM
Same here. Just kinda started all of a sudden a few days ago -- I can't customize my ship, and I can't put any of the CE uniforms on my bridge officers. Getting a little aggravated -- I know they've got stuff to fix, but it's still annoying.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
# 9
02-04-2013, 03:44 PM
having problems with this now, i cannot seem to customise my ship, i set what i want , click save then purchase and it takes me back to the officer asking if i want to customise my ship, i beam back to my ship and there is no change, can someone help
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:34 AM.