Go Back   Star Trek Online > Feedback > Federation Gameplay
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Commander
Join Date: Aug 2012
Posts: 438
I don't know if anyone else noticed, but the MK XII Dominion set does not recognized ANY shield regeneration. I tested this by taking off my Borg MK XII set and putting on my Dominion set, and the regeneration numbers disappear when the dominion shields are equipped. The regeneration for my Borg set is 583/3 seconds.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,640
# 2
02-23-2013, 10:22 AM
It's a known issue with several shields, I think. I can't get it to appear properly on my main's Mk XII MACO shields, either. They do regenerate normally, but it's not listed.
Captain
Join Date: Aug 2012
Posts: 3,553
# 3
02-23-2013, 01:50 PM
Borg shields sometimes have that issue. The only really bug free shields are the standard shield types (regular, Covariant, Resilient, Regenerative). A lot of the set shields have UI display issues atm it seems.
It is said the best weapon is one that is never fired. I disagree. The best weapon is one you only have to fire... once.
Tired of Wasting EC and Time trying to get Superior Romulan Operative BOffs? Here's a cheap and easy way to get them, with an almost 100% chance of success.
Why the Devs can't make PvE content harder.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:39 PM.