Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 254
# 1 Mutiny
02-14-2013, 01:26 PM
I just got the Mobius Temporal destroyer and already I'm having problems I can't actually equip any bridge officers when I select one from the list nothing happens and the slot stays empty.

Support the Federation Typhoon and Jupiter Class Starships.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 4,029
# 2
02-14-2013, 01:47 PM
Had the same happen on my Fleet Kamarag, I also read some people had the same problem wiht their Fleet Ambassador.
Most of use have solved it by loggin out and in, switching between different ships on the character and warping out into sector space.
Then the mutiny seems to wear off for some reason.
Lt. Commander
Join Date: Oct 2012
Posts: 104
# 3
02-14-2013, 01:54 PM
HOMO SAPIENS NON URINAT IN VENTUM


=/\= 106th Fleet =/\=
Website | Fleet Charter | Mission Statement | Forums | Join | F.A.Q.

Last edited by giarana; 02-14-2013 at 01:58 PM.
Republic Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 96
# 4
02-14-2013, 07:35 PM
Yea i got the Mobius and had the same thing happen to me and i was in an Elite STF. but i just logged out and back in and it fixed it
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:55 PM.