Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 8
Anyone able to explain this one, slowly over the course of playing a few hours the game gets laggier and laggier (by lag i mean framerate dropping horrendously) however if i turn the ui off (alt-f12) or hit escape to get the menu the framerater smooths out and everything is fine again until i turn the ui back on. Restarting the game also alieviates the issue for a while.

Any idea's? like is it possible to turn off damage indicators.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 437
# 2
02-11-2013, 04:57 PM
Quote:
Originally Posted by toxicityfire View Post
Anyone able to explain this one, slowly over the course of playing a few hours the game gets laggier and laggier (by lag i mean framerate dropping horrendously) however if i turn the ui off (alt-f12) or hit escape to get the menu the framerater smooths out and everything is fine again until i turn the ui back on. Restarting the game also alieviates the issue for a while.

Any idea's? like is it possible to turn off damage indicators.
Go into options > HUD and turn off all damage floaters for both ground and space. I turn them off in all games cause of the fps lag they add. same goes for nameplates I only keep friends/fleeties and enemy nameplates on.
Click to visit Subspace-Radio
Twitter | Blog | Original Join Date: Dec 2007 | Gaming Setup | Raptr Profile | Gamer DNA
The opinions expressed in my posts are my own views and do not reflect on any other entity(s) or person(s) I may or may not represent at the time.
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 8
# 3
02-12-2013, 08:48 AM
Thanks don't know how i missed the hud option in the options settings
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:59 PM.