Lieutenant
Join Date: Jun 2013
Posts: 58
Since I believe this is a patch issue I am listing it under the bugs section and not the graphical error section. After today's patch full screen (2560x1440) mode is displaying horizontaly compressed with about 3" of unused screen on each side on a 27" monitor. In the video options the size appears to be correct with 2560x1440 selected. Another thing I noticed is I have to click the mouse pointer about 2-5" to the right of the option I am trying to select on screen. It will display correctly in windowed mode but that is another issue. Windowed mode has always had poor performance for me in sto with horrible tearing, freezing and just generally low framerates...unplayable. vsync is on.

Hardware I7 ib, GTX680, 32gb ram, Samsung 830ssd's.

No issues on any other game today and never had a problem with sto till today.
Commander
Join Date: Feb 2013
Posts: 278
# 2
08-13-2013, 10:48 AM
Quote:
Originally Posted by atlmykl View Post
Since I believe this is a patch issue I am listing it under the bugs section and not the graphical error section. After today's patch full screen (2560x1440) mode is displaying horizontaly compressed with about 3" of unused screen on each side on a 27" monitor. In the video options the size appears to be correct with 2560x1440 selected. Another thing I noticed is I have to click the mouse pointer about 2-5" to the right of the option I am trying to select on screen. It will display correctly in windowed mode but that is another issue. Windowed mode has always had poor performance for me in sto with horrible tearing, freezing and just generally low framerates...unplayable. vsync is on.

Hardware I7 ib, GTX680, 32gb ram, Samsung 830ssd's.

No issues on any other game today and never had a problem with sto till today.
Yeah, I encountered this issue myself...as such, I have contented myself with only maximizing the window!
Ensign
Join Date: Jul 2013
Posts: 20
# 3
08-13-2013, 11:07 AM
I did not have it
Thanks for reading this STO post


-Michael22133-
Ensign
Join Date: Jul 2013
Posts: 20
# 4
08-13-2013, 11:08 AM
So I do not know why
Thanks for reading this STO post


-Michael22133-
Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 174
# 5
08-15-2013, 09:27 AM
Ive always had this issue Stuck on playing windowed-maximised instead
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 622
# 6
08-15-2013, 08:22 PM
I have also encountered this issue recently and must use windowed-maximised which compromises performance.
All cloaks should be canon.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:54 PM.