Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,502
Video Demonstration -> http://youtu.be/5TvC4lamcLM


Since Season 7 launch the Mouse Over Option in the HUD Options window is broken.

Open OPTIONS > HUD, look at the Menu

It does not display any former saved Mouse Overs that are currently active
You can not deactivate or activate new Mouse Overs (you can click on it, but it will not save and it will change nothing)
It does simply not SAVE any Mouse Over settings at all.

it is the same for space and ground and affects the whole menu.

i tested it on Holodeck and on the latest Tribble build (video is from tribble just now)


If i press on Load UI and load a pre-Season 7 save my old Mouse Overs do work just fine, so the functionality itself is not affected, the Options UI itself is the problem, my only guess is that the drop down option is just pointing to something else.

If i "Reset to defaults" the default Mouse Overs are working just fine too, but are not displayed in the Options UI as active. Can not be disabled or changed either.


....


plz fix asap kthxbye
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 2,262
# 2
02-19-2013, 10:11 AM
http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=558551

stardestroyer001, VA Explorers Fury | Email me for a Pro-Galaxy sig!
My Useful List of STO Forum Threads, Ship Builds & More! | My Forum Gripes
Foundry: A new series coming soon! | PvP: PvP Boot Camp, Notebook Project Almost Done!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:11 AM.