Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
i unequipped a personal shield that should have a value of about 150 or so, but the display read it had something 4335.

equipping it returned the value to normal.

i have heard some weapons do the same thing but not confirmed that myself.

it might only show when you're in space.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
08-31-2011, 04:33 AM
I thought this when I was crafting a few things yesterday. I was crafting Dual cannons and dual heavy Cannons and there DPS figures were only about 2.6 and 3.

After logging out and back a bit later the figures all seemed to return to normal. Generally though it may be safe to assume that what you see is not what you get.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
08-31-2011, 05:35 AM
Yeah, Mine show No Stats. I have to Mount each one to Know for sure what it actually has for Numbers. Same thing with Engines, Shield, Weapons, the works. Previously the item could be compared with Mounted with a Mouse Hover, but not any more.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
08-31-2011, 02:33 PM
I've got a ship shield that says it has a shield value of 150, instead of the 4338 that someone else said it had when I linked it for them. Got more than a few items across my horde of alts that have this issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
08-31-2011, 03:07 PM
Yeah, same here. I had rifles showing 5000, 6000 damage. Tetyon weapons showing -6000 damage to shields, but when i equip them it is normal, drag them back to my inventory, they go screwy again. Hope this gets fixed along with my sideways polaron cannons. Also it seems the first time i open the the R&D box it will get stuck on the first item i hover over and it will stay on that item till i close and reopen.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
08-31-2011, 03:27 PM
I too get this display bug. I have 5000 damage on rifles and 3 dmg on torpedoes.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
08-31-2011, 03:34 PM
Thought my game was bugged or something.

Count me in on this one.

Ground gear, space gear, and iirc even things like hypos were showing some high values and or low values for the item type and level.

This was my personal inventory, did not do any real testing of my bank to see if the items there were showing above or below normal values.

This happened last night, if it happens again today will try to remember to ticket the issue or drop an update here.

Edit: 3:34 pm forum time.
Just got on and I still have the issue.
Personal inventory.

24k hypo (value of the hypo, not number of hypos.)
10k+ sniper shot dmg for a rank X antiproton purple sniper rifle.

That is just a couple items, believe my kits are even showing some high values such as a kit I have in my inventory is showing a value of over 7k for triage 3 on a mark IX science kit.

Yes, my equipped values are normalised, my inventory non-equipped items for several things in my inventory are not normal values.

Just filed a ticket on this issue: # 1,192,198.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
08-31-2011, 04:39 PM
This happened to me last night. All my fleet mates thought I was crazy.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
09-03-2011, 08:14 AM
Still happening. I made a brand new character, claimed the defense turret, and it says 0.67 Plasma damage, and not the 45 it usually does.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
09-03-2011, 08:22 AM
Alot of statistics are kinda bugged since Season 4, and have gone worse.

Stuff in the chat not being displayed properly.

Delta Flyer pets which suddenly have [acc]x3 modifier on them.

Info at R&D is screwed up.

Boy oh boy.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:48 AM.