Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
01-11-2010, 04:36 PM
Thanks, assumptions are also better than if you say nothing.
The theme is Windows 7 itself, it is not a 3 party software.
Have just tried to disable the styles, but still without success. The information you are missed.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
01-11-2010, 04:44 PM
Double check that your Internet Explorer is not set to "Work Offline" mode, and try clearing its file cache.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
01-11-2010, 04:59 PM
So, I emptied the cache of Internet Explorer, including the offline cache.
The browser is currently in the online operation, but not previously as the default browser.
Even if it is default browser on the information you need on the launcher do not come.

Yes, I have the Laucher according to the preferences of these new starts and runs in the administration mode.

When I press the F9 key to access the detailed information, the window does not come at the very first time. I must tend to hold the F9 key, and after 1-2 seconds then comes the detail window flashing as in the background.


EDIT:
Oh, the patching process has just been completed. Now I'm not going any further testing.
But as soon as tomorrow, the second client has downloaded this, perhaps I'll try it.

Perhaps this was indeed what had broken the installer I had at the beginning. 28.12.09
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:16 PM.