Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,849
The temporal ambassador mission now wont complete.

i have run it several times and nothing. this is a bug that has plagued many missions over the years and ive now had it twice in a row on this mission.

the mission text at the top is still stuck on go to the tholian base. if i exit and go back in it just sends me to the tholian control room.

House of Cards - Lvl 46 Fed mission
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 81
# 2
02-01-2013, 11:31 AM
Same here...I'm Force Verifying before I try again...
Admiral Sovak
USS Dauntless

Admiral Jisil T'ror
USS Lexington
Republic Veteran
Join Date: Aug 2012
Posts: 60
# 3
02-01-2013, 11:37 AM
for some reason only fed have this problem, I did it on my KDF char.
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
# 4 found a fix!
02-01-2013, 11:42 AM
Had this problem with my FED Science officer, frustrating as hell. Did the loop 5 times and still the problem persisted.

Finally, instead of leaving the system as per instructions, I contacted Starfleet and handed in my mission on the spot.

Once you leave the system, you're screwed.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 908
# 5
02-01-2013, 11:50 AM
Had this problem on my kdf toon as I got through the mission and then it said to go back to the base. Went back to continue which through me in the tunnels and then i had to make sure i didnt try and skip any cutscenes so it would finally complete.
---------------------------------------------------------------------------
Neriz --- Eleven --- S'alesh --- Nizalay and maybe the odd Fed char too.
Defecting from the Federation to the Romulans from May 21st
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 6,416
# 6
02-01-2013, 12:23 PM
I'm encountering the same problem, it's not resolving.

Repeated it 3 times so far and think the patch broke the mission.
Ensign
Join Date: Feb 2013
Posts: 1
# 7
02-01-2013, 12:42 PM
I also have the same issue here as well attempted the mission 3 times and each time i ended back on the tholian base i also dropped the mission and ran it from the beginning and the same thing happening.
Career Officer
Join Date: Aug 2012
Posts: 291
# 8
02-01-2013, 01:09 PM
Same here, Fed Tac
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
# 9 Yah
02-01-2013, 01:15 PM
It is not just a Fed problem my KDF also is stuck on the same spot "Go to the tholian base".
They are doing a restart not sure if that will fix this or not.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 160
# 10
02-01-2013, 01:38 PM
the mission finished fine for me,but when I pick up rewards, the "yesterdays enterprise" uniform was missing. happen to both my fed toons. sent in ticket.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:06 PM.