Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 unable to start client
01-12-2010, 02:21 AM
Hi all...

when I'm logged in and pressed the ENGAGE key...

my launcher says: Unable to start game client, the given file can't be found!

Anyone who can help me... I can't call helpdesk because they're not answering!!!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-12-2010, 02:38 AM
"Real" tech support is sleeping atm , but no worries no one can get ingame for another 8 hrs or so.

Does this error repeat everytime you kill and restart the launcher?

Have you tried completely uninstalling STO beta and then re-installing it?

Those are just 2 basic things you should try be4 you do much else.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-12-2010, 02:40 AM
Quote:
Originally Posted by DaWookie View Post
"Real" tech support is sleeping atm , but no worries no one can get ingame for another 8 hrs or so.

Does this error repeat everytime you kill and restart the launcher?

Have you tried completely uninstalling STO beta and then re-installing it?

Those are just 2 basic things you should try be4 you do much else.
Yeah, I know... I Would be glad if I had the same ERROR as everyone did ;-) Now I'm feeling special in not a good way ;-)

Reinstalling as we speak :p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-12-2010, 02:47 AM
Let me know if it worked! Having the same problem here!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-12-2010, 03:07 AM
Reinstalled... now the bl**dy thing is redownloading the 2,5 GB patch... but no problem...

I'll keep you posted...

Fearing the worst :s :p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-12-2010, 03:07 AM
Quote:
Originally Posted by elfgetalleke
Reinstalled... now the bl**dy thing is redownloading the 2,5 GB patch... but no problem...

I'll keep you posted...

Fearing the worst :s :p
Sorry to hear, least its doing something I guess.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-12-2010, 03:14 AM
After I left clicked on run as administrator, it also began to patch it all over again, without uninstalling anything.

I'll keep you posted!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-12-2010, 03:22 AM
This just means that your launcher can't find your client exe. Make sure your launcher exe is in the same directory as your Star Trek Online directory and game files.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-12-2010, 03:55 AM
Quote:
Originally Posted by SteppenRazor
This just means that your launcher can't find your client exe. Make sure your launcher exe is in the same directory as your Star Trek Online directory and game files.
but it is placed as it is installed...

can you tell me where to put it... !? Because it is in the root folder... with all the other files ...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-12-2010, 04:09 AM
The launcher wont download more than one patch at a time, if your not at the final patch which you'll know, its tiny, keep restarting.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:13 AM.