Career Officer
Join Date: Apr 2013
Posts: 5,677
the STO website is virtually unconnectable for me since yesterday mid afternoon. im having to resort to google to get to the forums as a result. i do not know what the issue is but it hangs or when it does get through on a connection it is so slow it's not worth wasting the effort. in addition to this even the forum a little slow to load.

just for reference, the game works without issue and hardly any lag, and every other site i load up does it immediately. what ever it is, is directly with the STO website.
T6 Miranda Hero Ship FTW. Been around since Dec 2010 and LTS in Apr 2013.
Quote:
The highest possible stage in moral culture is when we recognize that we ought to control our thoughts.
- Charles Darwin.
Does he have a point on STO forums? makes you wonder, huh?
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,388
# 2
11-10-2013, 04:19 AM
Must say the the forums and the site on the whole is very slow. Very slow.

"Gateway Timeout

The proxy server did not receive a timely response from the upstream server.
Reference #1.142ea5a5.1384082563.114c495a"

Last edited by drkfrontiers; 11-10-2013 at 04:23 AM.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,303
# 3
11-10-2013, 04:31 AM
Yeah same for me, slow and can't connect most of the time. So the forum maintenance a few weeks back done what now?
Survivor of Romulus
Join Date: May 2013
Posts: 475
# 4
11-10-2013, 05:03 AM
Hm, looks like mysql trolling.
Big vbulletin database, i had similar problem,


R.R.W. NIGHTHAWK / R.R.W. CONDOR / R.R.W. NARADA
Career Officer
Join Date: Apr 2013
Posts: 5,677
# 5
11-10-2013, 09:28 AM
this forum has become unusable to me now, it hangs regularly or loads up so slowly. when it tries sometimes this error is shown;

"An error occurred while processing your request.

Reference #97.3c7b7a5c.1384100802.7e352ea".
T6 Miranda Hero Ship FTW. Been around since Dec 2010 and LTS in Apr 2013.
Quote:
The highest possible stage in moral culture is when we recognize that we ought to control our thoughts.
- Charles Darwin.
Does he have a point on STO forums? makes you wonder, huh?
Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 417
Was wondering if it is just me or did anyone else notice that the forums have slowed to a crawl last couple of days...I have no problem what so ever playing STO just the forums are slow.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,053
# 7
11-10-2013, 10:26 AM
It's not just you.
Career Officer
Join Date: Apr 2013
Posts: 5,677
# 8
11-10-2013, 10:59 AM
A few other people are reporting similar issues.
T6 Miranda Hero Ship FTW. Been around since Dec 2010 and LTS in Apr 2013.
Quote:
The highest possible stage in moral culture is when we recognize that we ought to control our thoughts.
- Charles Darwin.
Does he have a point on STO forums? makes you wonder, huh?
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 175
# 9
11-10-2013, 11:02 AM
For the past few days I have been experiencing slow speeds on the forums and its really getting on my nerves!

Note: Didn't they do a 48 hours maintenance on the forums last week?
Starfleet Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 574
# 10
11-10-2013, 11:07 AM
It took me 5 minutes to get from the main page to this post.. Yeah forums and game are both running very bad...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:18 PM.