Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
# 1 Lost dilithium
04-14-2013, 10:31 AM
I was contributing towards an embassy upgrade 100,000 crystals, got to about 95,000 after a couple of weeks of playing, logged on later the same day, and they had all disappeared. WHAT HAPPENED? I don't believe it was a timed event! Anyone know what's going on? cheers Dave.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,132
# 2
04-14-2013, 11:10 AM
I think this belongs in the bug sections.
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
# 3
04-15-2013, 06:21 AM
Okay, But do you know whats going on? NerfI
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,841
# 4
04-15-2013, 10:28 AM
Well if you are talking about that you've actually channeled 95K into a project (and not just saving up), it sounds like someone completed the project.
My name may say "PWE member", but I will never be.
-NEVER Forget the Screwups and ignorance made towards the people who supported the game through 2011
Don't look silly, don't call it "Zen-Store" - Don't waste devs time, Post proper bug-reports
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 4
# 5
04-16-2013, 09:04 AM
Anazonda, Thanks for responding to my question, so this is just the start of a long process? I think I'll give up contributing to different quests, and just play the game! I might even cancel my subs, as the only plus is the 500 ZEN I get every month. Live Long and Prosper.
Vice Admiral
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:36 AM.