Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,139
# 1 Missing Photonic Fleet
02-27-2013, 11:25 AM
I had the science ablilty Photonic Fleet then ik got to lvl 50 and the fleet dissapear. please fix this
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 11,858
# 2
02-27-2013, 11:47 AM
did you check to see if you can manually slot the skill into your power tray?
HAIL HYDRA!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
I can haz joystick!
MMOs aren't charities. Corporations are supposed to make a profit. It's what they do.
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,139
# 3
02-27-2013, 12:02 PM
yup, they're completely gone from my ability tray as well as Science fleet and the other science ablilties for my toon except sensor scan
Lieutenant
Join Date: Oct 2012
Posts: 46
# 4
02-27-2013, 12:48 PM
In your skills menu, does it say Skills Invalid - Respec ?

That has messed up class skills for me before, because it messes up your rank until you respec and put your skill points back in. If it is broken this way, the respec is free.
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 1,139
# 5
02-27-2013, 01:36 PM
that work thanks
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:09 PM.