Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,661
# 1 Danube Hanger pet question...
02-28-2013, 07:20 PM
Its been a long time since I've flown a fed carrier, I haven't really flown one since they nerfed the Danubes...my question is with the tractor beam nerf are they still better dps than the Delta Flyers?
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,173
# 2
02-28-2013, 09:46 PM
I would say the advanced danubes are still slightly superior,yes.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,228
# 3
03-01-2013, 12:07 AM
They are still effective in tractor spam builds.
__________________________________
STO Forum member since before February 2010.
STO Academy's excellent skill planner here: Link
I actually avoid success entirely. It doesn't get me what I want, and the consequences for failure are slim. -- markhawman
Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,661
# 4
03-01-2013, 03:17 AM
Quote:
Originally Posted by crusty8mac View Post
They are still effective in tractor spam builds.
Okay one more question, I decided to give them a go last night and I couldn't use the tranctor on my own ship, is that because of the danubes or did I get some weird bug?
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,849
# 5
03-01-2013, 06:15 AM
Quote:
Originally Posted by lianthelia View Post
Okay one more question, I decided to give them a go last night and I couldn't use the tranctor on my own ship, is that because of the danubes or did I get some weird bug?
you have a science officer on your active bridge stations with a tractor beam power in the proper grade to be used buy its current station, right?
Joined Sept 09.

Curse you Archived Post.... you stole all my Ideas.
Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,661
# 6
03-01-2013, 07:55 AM
Quote:
Originally Posted by tenkari View Post
you have a science officer on your active bridge stations with a tractor beam power in the proper grade to be used buy its current station, right?
Yeah...its a commander sci slot...my GW III worked fine, but the tractor beam button was blacked out and didn't work.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,849
# 7
03-01-2013, 09:11 AM
Quote:
Originally Posted by lianthelia View Post
Yeah...its a commander sci slot...my GW III worked fine, but the tractor beam button was blacked out and didn't work.
are you close enough to it? the tractor beam has a range of like... 5km i think? maybe less.
Joined Sept 09.

Curse you Archived Post.... you stole all my Ideas.
Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,661
# 8
03-01-2013, 09:19 AM
Quote:
Originally Posted by tenkari View Post
are you close enough to it? the tractor beam has a range of like... 5km i think? maybe less.
Yeah I'm sure, I park only around 2k away when I'm destroying generators in khitomer and I wasn't able to tractor them or anything.
Republic Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,661
# 9
03-01-2013, 09:37 AM
Probably just a bug, just flew with my Danubes and my TB worked fine.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:07 PM.