Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 51
01-13-2010, 09:36 AM
[quote=luminous1;1400273]I know it has been said but I feel the need to mention it again. Even with all video settings set to their lowest or off, after trying the latest drivers and previous versions, reinstalling the latest directx, I am still getting artifices and texture tears that fill my screen with blocks of color so I can't see anything when I move around or when the screen shakes. I've muddled my way through til vega but don't think continuing in this fashion is practical. I can create characters without an issue but that is all.

I am running Windows Vista Ultimate 32bit, have 3 gigs of ram, 2.6 ghz dual core processor, ATI Radeon HD 4830 512MB GDDR3,[/QUOTED]

Does it happen in other games? It is possible that your video card is whacked and got overheated.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 52 Random Hailing Bug
01-13-2010, 09:43 AM
Bug Signifigance: Annyoing.....nigh Showstopper

On 2 seperate missions (the escort mission where you escort the Vulcan ambassador to Prejum, and the USS Valor mission where you collect dilithium crustals in the nebula) I am constantly getting hailed by the other ships over and over again. This is a major annoyance because everytime the hailing screen pops up with the dialog tree my ship comes to a complete stop, and I have to exit out of the dialog. Then about 2 to 5 seconds later I get the same dialog tree. This happens until I complete an objective, but it makes completing that objective nearly impossible because I can't do anythin when the hailing screen pops up.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 53 Lag
01-13-2010, 09:52 AM
Bug Significance: not a showstopper, not critical, just annoying

For some reason nearly everytime I beam down and go into a ground combat situation the lag is horrible. Space Combat seems fine, practically no lag what so ever. I did notice that after the server was restarted over the weekend that the lag went away, but when the open beta started on tuesday the lag was back. I hope this helps.

Windows Home Basic 64 bit SP2
4 Gb Gskill DDR2 800 Ram
Intel Core 2 Duo E8400 CPU
EVGA Geforce GTX 260 896 Mb video card
Creative Labs X-Fi Extreme Gamer Sound Card
Gigabyte G31M-ES2L Mainboard
OnBoard Realtek Gigabit Ethernet adapter
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 54 Sol System
01-13-2010, 10:10 AM
as with a few other ppl i am frozen in the loading screen when warping to the Sol System after defeating the borg
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 55
01-13-2010, 11:24 AM
Critical: as posted in this thread all my BO and captain space powers have disappeared completely. Searching in P doesn't yield results either.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 56
01-13-2010, 11:25 AM
Showstopper

Orion patrol mission does not advance correctly in some systems
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 57
01-13-2010, 11:32 AM
Bug Significance: Showstopper


Ground combat has a tendency of crashing the game if I stay around it. If I turn away so that I can no longer see it, I'm fine. If I turn down my settings, I'm fine. But if I go into ground combat and participate fully, Windows will inform me that the GameClient.exe has unexpectedly quit, or I'll get a notification the the ATI drivers have stopped responding. Either way, STO doesn't strictly treat this as a crash, because it doesn't try to re-verify the files or file a report. But it does end the game, and I do have to go back in. For the time being, I believe I've solved this by turning my settings down a bit. (From nearly maxed out, to "Recommended".

In the closed beta I had a similar problem (Possibly only after it was mentioned that ATI cards had some sort of new shadow thing turned on. That's the first time I recognized it). I also had crashes before in space due to the AA issue with Radeon cards. But as of this moment, I'm ONLY have problems with ground combat. Space is fine.

If I'm in the middle of a big fight, it generally happens within 10 seconds at most. If I can remain around the corner and let my BOFFs do all the fighting, I have no issues. If it's only like one enemy, I can generally kill him with no issues. I've bugged this before, but I'm not sure how often I should be bugging it. It happens a lot.




Winows 7 64 bit
6 gigs Ram
Pentium i7 920
ATI Radeon 5870


DxDiag file: http://www.geekshow.us/DxDiag.txt
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 58 Showstopper bug
01-13-2010, 11:39 AM
Critical: On the SS Azura mission, beaming down to the ground based portion results in my ship appearing alongside my away team. The ship looks cool, but I don't think I'm supposed to be controlling a mini cruiser on a ground mission.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 59 Server not resoponding
01-13-2010, 11:39 AM
I think that you can call the stress test on the server a sucess. I have been rubber banding, getting the message server is not responding message, and being my ground avatar in space and space avatar on the ground since I started playing today. In other words its stressed now give it a massage or something to get it to relax.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 60
01-13-2010, 11:48 AM
Major Bug.

After Beaming onto the surface of P'Jem my character has the graphics of my star ship and there is not sight of my away team. After waiting a while the graphics show my character's form. Tried the mission twice and got the same result.

Haven't found a work around for this.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:04 AM.