Ensign
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
# 11
03-03-2013, 01:34 AM
Getting sick of this. Aussie here as well and pay for a subscription. I should be able to play without getting kicked off and having to put up with frequent lag.

Nearly every night for the last week I have had an unacceptable amount of lag.
Lieutenant
Join Date: Nov 2012
Posts: 36
# 12
03-03-2013, 01:37 AM
If by resolved they mean still happening, then yes, it's resolved.

Bleh.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 155
# 13
03-03-2013, 01:38 AM
I've seen a lot of hate in game for Atari and how they ran the game. But I can say this....I have seen more negligent handling of bugs and game breaking issues under PWE then i ever did with Atari.....that and I swear the only thing that works properly in this game 100% of the time is the Microtransactions and lockboxes.
Join Date. Dec 2007
The Original Novastar
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 19
# 14 Arrrrrggggg
03-03-2013, 01:38 AM
Ive DC'd 4 times in 10 minutes....I mean really? Come on guys you'd think 3 years out of the box we'd have this figured out already.

Now when i load the launcher it times out as well...wtf mate
Lieutenant
Join Date: Aug 2012
Posts: 54
# 15
03-03-2013, 01:39 AM
Yep, the server is lagging, and sometimes disconnecting completely. Something is seriously wrong.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 191
# 16
03-03-2013, 01:40 AM
They havent resolved jack schitt. Game is still disconnecting every 10 mins or so and booting lots of players simultaneously. Its also messing up the launcher at times as well.
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,536
# 17
03-03-2013, 01:40 AM
Quote:
Originally Posted by ozzyracer View Post
yep just twice in a row in less than 10 minutes....
Me too. Ran some test and my internet is fine.


You can find/contact me in game as @PatricianVetinari. Original Join Date: Feb 2010.
Need Help with Ship's Power? Check out my Ship Power Guide and Calculator.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 19
# 18 HA
03-03-2013, 01:40 AM
Quote:
Originally Posted by n0vastarone View Post
I swear the only thing that works properly in this game 100% of the time is the Microtransactions and lockboxes.
LOL so very true...lord forbid that goes to poop...might see one of those unscheduled maint times pop up on us
Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 236
# 19
03-03-2013, 01:41 AM
Still happening to me, just happened 4 minutes ago. Canada here, no problems connecting anywhere else, and nothing else disconnecting.
___________________
The doors, Mister Scott!
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 155
# 20
03-03-2013, 01:43 AM
it's these cheap walmart brand budget servers PWE runs..I mean...look at the other games they host....some pretty bad too. :/
Join Date. Dec 2007
The Original Novastar
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:38 PM.