Lieutenant
Join Date: Jan 2013
Posts: 49
# 21 Still the same
03-03-2013, 02:48 AM
This is US and it hasn't changed since last post been booted out multiple times and NOW I am out of STF's thanks to the boots on an hour boot due to their issues. YOU want us to do fleet mark mission instead of the IOR you could at least keep the servers up so we could accomplish that it is logical.

Last edited by bgd3183; 03-03-2013 at 02:51 AM.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 191
# 22
03-03-2013, 02:49 AM
The hamsters are tired
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 19
# 23 ok
03-03-2013, 02:49 AM
You win Cryptic...heres my credit card....go buy something that wasn't made in china, or anything that has Fisher Price on it and make this game run on the servers you guys should have bought.

In the years Ive been with this game this has been one constant theme with the server and the disconnects.

Where is all of that money Ive been sinking into this game going to?...oh yea right I forgot..China....not to mention you guys probably have a open tab at the booby bar with a line of credit for the pole dancers.

Seriously.....if my snark makes things happen quicker Im all for the infraction.

This game was better off in the beginning when we didn't have to grind fest and there were no darned lockboxes. At least with the bugs we knew where we stood.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 191
# 24
03-03-2013, 02:51 AM
Hopefully the borg will assimilate cryptic. At least then they'd strive for perfection..I mean good god.
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 19
# 25 well
03-03-2013, 02:51 AM
One of the hamsters died on the wheel and currently his body is flopping about while the other hamsters attempt to keep pace......He's dead Jim
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,183
# 26
03-03-2013, 02:51 AM
me too - disconnects, 5s lags, unplayable
Survivor of Romulus
Join Date: Feb 2013
Posts: 38
# 27
03-03-2013, 02:54 AM
I just saw massive disconnects while in K-7, everyone in my fleet with 2 exceptions just got booted. A few minutes later we too were disconnected. I had to exit and start the launcher again, then wait for the launcher to find the servers 5 minutes. Once back in, zone was full of complainers and apologies to other people for getting disconected. I seriously think there is a monkey messing with the servers, lol.
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 44
# 28
03-03-2013, 02:54 AM
Same, huge Lag and Disconnects.
Career Officer
Join Date: Sep 2012
Posts: 500
# 29
03-03-2013, 02:55 AM
this happened to me too getting kicked and then the launcher failing 2 times. i read another post that claims it was fixed from ealier this evening but seems to be worst.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 182
# 30
03-03-2013, 02:56 AM
I'd rather a company that gives 2 ducks about STO had picked up Cryptic....with PWE I've seen really retarded things like..new forums that cost us all our names..and the history of how long we've supported this game. Increased prices in game. lockboxes...while i cant fault them for needing a way to make money..with the amount of money i personally dump into this game.and how much i know others do....I have always wondered why we have mickey mouse servers and month to three month old bugs yet to be squashed..I think..dev team is 5 maybe 10 people. Lockbox team is 50 people....and technical support is one guy in the back..with an unplugged computer.
Join Date. Dec 2007
The Original Novastar
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:48 PM.