Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
As the title suggests im using a radeon 9200 and it keeps crashing when I attempt to boot the game. I had older drivers previously and when it failed to boot with them I updated the drivers to the latest and still no success.

I am really eager to play so any help getting this working would be really appreciated.

OS Windows XP
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-12-2010, 12:46 PM
I know this is an old card but I was hoping it could run it. Or that there would be a work around.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-12-2010, 12:51 PM
I really don't think that a Radeon 9200 will run this game. In fact, I can guarantee that it won't. The raw performance isn't there, and even if it was, the card only supports Shader Model 1.4, whereas the game almost certainly requires a card that supports Shader Model 3.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-12-2010, 01:30 PM
Sorry mate, but there is zero chance it will work. I used to have a Radeon 9200 and it's effectively phased out of all usefulness these days. I know it's a real bummer being told it, but it's the truth. Save up for a new card or PC, STO will be here when the time comes. And until that time, live long and prosper.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-12-2010, 01:53 PM
That is very, very disappointing news. Luckily I was posting this for my friend, so I've been flying about in game with my awesome pc no problem lol. He's going to get a new Gfx card tomorrow .

Thanks for the replies, bad news but always better to know what the problem is .
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:32 AM.