Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 21
01-12-2010, 09:51 PM
That's me stumped. I'm gunna wait for an official response/fix now. Redownloaded the client via Direct2Drive, reinstalled. Same again....... *cries* Ah well! Patience is a virtue, I don't wanna be a'trollin!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I fixed it! There must be somthing currupt in the default installer files. If you delete the .hogg files from the C:\Users\Public\Games\Cryptic Studios\Star Trek Online\Live\piggs folder, it will auto update and pull the 10GB files down from the Crypic servers.

After they updated and the game launched, it worked. It went past the loading screen. I can now play the game! Try it your self.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 23
01-13-2010, 08:25 AM
Not much of a fix really when it involves downloading files larger than the offered open beta client ><
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 24
01-13-2010, 11:17 AM
Trying this now, luckily I'm working tonight so I can leave it to trickle along before I come back.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 25
01-13-2010, 04:58 PM
I did a proper process dump, and got a ticket ID: 6803392

Do you have any idea what the problem is from my dump?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 26
01-13-2010, 06:50 PM
I seem to be getting this error each time I run the launcher for all the files within the Live directory:

Quote:
MasterControlProgram[1] ESC : The patchclientlib is internally recording error code : 36\nA file was locked that could not be open for writing. - Unable to read back file
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 27
01-13-2010, 07:01 PM
By the looks of it, I don't get those errors with each launch and try. I also tried forcefully removing the read-only attribute via the command prompt after reading an exact same problem being had with Champions Online, but the only consistent error I get across all the logs for each try is:

Quote:
MasterControlProgram[1]: Shutting down: C:\src\Core\CrypticLauncher\StartingScreen.c(618)
With a timestamp and a number beforehand.

My CRASH.log:

http://pastebin.com/f4fb37275

My Shutdown.log:

http://pastebin.com/d20581f9b

Please, any help?! Really wanting to try the game, and I'm constantly hitting a wall, each time.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 28
01-14-2010, 07:11 AM
Hey man I seem to be having a very similar error only I cant get any error code out of it.

Last couple of tries I have got past the Cryptic splash screen and onto the STO loading page before it dumps me out with the oops and no error.

Keep me posted of how you get on and if i find a fix I will let you know.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 29
01-14-2010, 07:14 AM
right another thread suggested opening the piggs folder and deleting all the Higgs field and letting the patcher install fresh latest versions and for some this worked I'm trying it now.. but be prepared for a wait its a 10 gig file

--------------
we're i na committed relationship to the process
just we're now co-dependant [ a lonely patching Trill]
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 30
01-14-2010, 07:32 AM
Great I have been tempted but could you let me know how you get on with that? Dont want to delete it unless I really have to. Took me 3 days just to download the game Would be really helpful.

Thanks
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:38 AM.