Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
hey i thought id add in my first bug report. I was on an away mission from Stranded in space, and where i went to complete the 50/50 and 20/20 of destrying klingon ships i beamed onto starbase 24, in which I was surprised to see my player model is a ship model, it floats around within the mesh of the level. I am posting a screenshot. if you need anything from me please message me such as a dxdiag etc.

http://smg.photobucket.com/albums/v7...8-43-02-19.jpg


k quick edit my player model finally loaded for whatever reason.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-12-2010, 06:31 PM
now if ind my character model going out into space replacing the ship model. as well as visa versa.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-12-2010, 06:34 PM
The character customization system is just that good. It will on occasion customize your character into your ship. Seriously, though it happened to me two times already today.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-12-2010, 06:37 PM
Same happened to me when negotiating with the miners. Interesting to see an avatar standing in sector space...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-13-2010, 11:35 AM
so how did u sort out this issue?

Atm i'm trying to log out and back in... only problem is the logging in part isn't happening ...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-13-2010, 11:40 AM
Same thing happened as well . The graphics tend to "catch up" after a couple of minutes or so.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-13-2010, 11:50 AM
I have had the same problems recently as well within the past half-hour. Beaming out of Earth's space station, I was my humanoid character. Later, on a mission (the escort Ambassador quest early on) I beamed down and the three of us playing were all ships.

Indeed, the best option is to wait a bit, the servers will catch up and then you'll switch to the appropriate model. And task bar. (Although I'd love to fire my ship's phasers at a Klingon on the planet.)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-13-2010, 11:50 AM
Yeah I had this before multiple disconnects. Captain avatar in space and the ship avatar on the ground. Kinda worrying that a large bug like this hasn't been picked up on yet in the closed beta....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-13-2010, 11:50 AM
I had this same thing happen to me for the second time today, I wonder if it's a server lag issue because I got disconnected when I tried to beam back to my ship and see if it would fix itself..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-13-2010, 11:59 AM
I had the same problem. Getting disconnected and then loading back in game seemed to fix it.

I reported this bug last night so they should be aware of it.

Could this have been caused by the lag last night?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:20 AM.