Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Graphics card
01-12-2010, 01:28 PM
will ATI RADEON HD 4200 128 MB graphics work with STO ?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-12-2010, 01:40 PM
Isn't the 4200 an integrated gpu?

I don't think you'll be able to run this very well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-12-2010, 01:41 PM
alright thanks ill just put it on my gaming PC if it doesent work lol
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-12-2010, 01:42 PM
It will probably run STO, but not in an enjoyable manner (it will lag badly even at lower settings).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-12-2010, 01:46 PM
You have a gaming PC and you want to put this on a POS 4200?

Seriously man
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-12-2010, 01:46 PM
haha its more convinient just thought i would see if it might work XD
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-12-2010, 01:50 PM
i also dont understand the naming system for ATI cards Nvidia is so much eiasier lol
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-12-2010, 05:08 PM
Quote:
Originally Posted by cammy511 View Post
i also dont understand the naming system for ATI cards Nvidia is so much eiasier lol
Yeah, NVIDIA is easier. ATI still follows a similar naming convention, with the first number designating the generation, the second number designating the target market (lower = value, higher = enthusiast), and the third designating performance within the market tier. NVIDIA uses just two, the generation and the market, with suffixes and now prefixes to designate performance differences within the market tier.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:58 AM.