Captain
Join Date: Nov 2012
Posts: 935
I've been working on a few different ones and all of them get to 7 and will not let me assign a doff to start the mission. I also have had this problem with Recruitment. It shows the mission avail, you go to set it and it won't let you assign an officer to complete it. It doesn't say I do not have the right officer or need something I do not have.

Also, the support missions are already populated and I've been running a few but, I thought the additional aid missions aren't supposed to be available until after the last one in the chain is done?
Captain
Join Date: Nov 2012
Posts: 935
# 2
03-12-2013, 06:25 AM
Nevermind. I figured it out. Didn't realize you could start an assignment without assigning a doff.

Just press start assignment.


You learn something new everyday!
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 14,497
# 3
03-12-2013, 02:24 PM
yeah, some assignments have a doff requirement of 0. :p
HAIL HYDRA!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
I can haz joystick!
MMOs aren't charities. Corporations are supposed to make a profit. It's what they do.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:22 PM.