Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
When I log in to STO, it says I can't log in to this server at this time. I tried to "apply" my beta key again in case it didn't go through but it says the key was already applied. what's wrong here?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-12-2010, 07:28 PM
Im having the same issue...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-12-2010, 07:29 PM
The servers are down for a maintenance for a couple hours, just going to have to wait a bit longer.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-12-2010, 07:30 PM
Yep, not that I've even been able to get into the actual game at all yet. :p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-12-2010, 07:30 PM
i just realized the opening screen now says that the servers are being brought down @ 7pm PST for maintenance for approximately 2 hours. I wonder if that is why we can't log in.

I didn't connect the dots at first because WoW doesn't say you can't log in whenever there is maintenance, just a blank server list.

I'm sure this will all blow over soon.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-12-2010, 07:34 PM
This is to be expected duing beta. Thankfully this dev team isn't afraid to use the beta test to perfect the game. Some of the MMO's i've done beta for refused to do anything but scheduled updates which led to problems at launch.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:08 PM.