Ensign
Join Date: Dec 2012
Posts: 16
# 1 STO on wrong monitor
03-14-2013, 10:08 AM
Hi

Since the patch today STO loads on my secondary monitor not my primary.

I've checked which one is set to primary and tested several other games and they all load as normal on my primary monitor

Any ideas what I can do to fix this please?
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 35
# 2
03-15-2013, 03:52 PM
Have you checked your in game settings options > video > troubleshooting the first drop down list is the monitor selection it'll be numbered <your vid card> #1 <your vid card> #2
Commander
Join Date: Feb 2013
Posts: 470
# 3
03-15-2013, 04:24 PM
If nothing else works, try monitor settings, and make sure display driver is updated.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:25 AM.