Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I believe this was from the crash reporter... crashing. Not sure though. Copy to clipboard button gave this info.

(this occured after I tried to restart STO after a blue screen crash relating to nv4_disp.dll)


Quote:
Assertion failed

Program: C:\Program Files\Cryptic Studios\CrypticError.exe
SVN Revision: 83757
Time: Wed Jan 13 12:16:25 AM
Process ID: 1792
File: c:\src\libs\utilitieslib\utils\error.c
Line: 742
Expression: 0

Error Message: Premature Errorf: Someone (C:\src\libs\UtilitiesLib\utils\textparsercallback s.c: 189) tried to generate Errorf "Parser error in C:/DOCUME~1/Dustin/LOCALS~1/Temp/__CrypticErrorPkg, line 12: Extra parameter value $Vu~BޝnJBUV7>-]t򘬌 r㤝}*D /F廦|*I?9@{g70~qI_pKKS j'-GL'" before the file system is ready, mostly like in an AUTO_RUN

0 SYSTEM_ERROR 487 at 0x004A224D (0,11d3c0,0,2800)
Line: --- (0)
Module: CrypticError.exe
1 SYSTEM_ERROR 487 at 0x00510EE7 (0,5a65c8,0,11fc38)
Line: --- (0)
Module: CrypticError.exe
2 SYSTEM_ERROR 487 at 0x005103C1 (0,5a65c8,0,5c0ca0)
Line: --- (0)
Module: CrypticError.exe
3 SYSTEM_ERROR 487 at 0x00477079 (0,ddf53c,0,120300)
Line: --- (0)
Module: CrypticError.exe
4 SYSTEM_ERROR 487 at 0x004779B8 (0,5cd8dc,0,bd)
Line: --- (0)
Module: CrypticError.exe
5 SYSTEM_ERROR 487 at 0x00477A08 (0,5cd8dc,0,bd)
Line: --- (0)
Module: CrypticError.exe
6 SYSTEM_ERROR 487 at 0x004AC2C9 (0,ddbcd4,0,63e310)
Line: --- (0)
Module: CrypticError.exe
7 SYSTEM_ERROR 487 at 0x004BC5D9 (0,0,0,12fdc8)
Line: --- (0)
Module: CrypticError.exe
8 SYSTEM_ERROR 487 at 0x0051C0E3 (0,12fdc8,0,12fdd0)
Line: --- (0)
Module: CrypticError.exe

Heap is NOT corrupted
No windows SYSTEM error code found.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-12-2010, 11:05 PM
I think I may have broke it.

After this error, I could start STO after clicking "close" on the error window above.

However after I chose my character and clicked to login to the world, I would hear the windows ding right after the loading screen, and the loading screen would hang.

However my HD lights were flashing as if the game was still loading. This occured for over 5 minutes with no activity from screen/loadbar.

After several attempts, I forced a verify in the launcher.

After that, Now whenever I load the game (before getting to the choose char screen) I get a (null) Crash window that states (null) has encountered an unexpected crash. (as of this edit I have included as the first line of the report these numbers to reference this post: 198511385) (am doing multiple tests using console safe mode and other options with same reference number)

Game still hangs after choosing a character with a windows ding. However in safe mode when it hangs the cryptic (oops!) error reporter does pop up with a ding. After clicking it the game properly shuts down. Making me believe when my particular problem occurs under normal use it gives no priority to any other window, thus the illusion it has locked up the system. Hard drive indicator still flashes constantly.


Am attempting a reinstall/repatch.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:03 AM.