Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Crash at Starbase 24
01-13-2010, 12:21 AM
Hello,

Game has been running fantastic since the patch until I got to Starbase 24. The space battle was great...no problems. Beam onto the starbase and I start to lag pretty bad during ground combat. Game has crashed 4 or 5 times to desktop.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2 Same
01-13-2010, 01:28 AM
I am having the exact same issue.

Intel I5 750
Ati 4890
Windows 7 64Bit
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-13-2010, 01:34 AM
im having the same thing, not just starbase 24, but also crashed on the ground mission you need to get to the abbey, maybe its all ground missions.

ill try running the ground missions at with half resolution option on.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-13-2010, 07:13 AM
same here, i tried it 6 times, CTD every time
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-13-2010, 07:43 AM
Same here, crash on first area. I hope I haven't lost the loot I just grabbed. Had this problem in closed too, but it wasn't so bad as there wasn't so many beaming in at the same time...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-13-2010, 07:47 AM
Same here.. everytime I fight in there, I get crashes. Bad FPS occure too.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-13-2010, 08:17 AM
The way i got past it was to load the game in safe mode - that enabled me to get past the interior of the starbase without the typical CTD

Click the options tag on the launcher next to the Cryptic logo and the option's in there.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-13-2010, 10:16 AM
I have solved the Issue by disabling Bloom in the Game and lowering the Texture-Quality.
Maybe we should all add our graphicscard, mine is a HD4890, Catalyst 9.11
An ingame-bug was filed.
rya.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-17-2010, 09:54 PM
HD4890 here too, disabled bloom, and lowered the TextureQuality, still CTD

Safe Mode allowed me to complete the mission, but the game is ugly as sin that way.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10 Same here
06-29-2010, 10:55 AM
i wonder will this be fixed soon
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:48 AM.