Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Deleted
01-13-2010, 05:35 AM
Deleted Gone Bye
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-13-2010, 05:41 AM
Im having problems too...

The game loads up then goes blank screens with music.

At the bottom of the screen it says you have out dated drivers, please up date them, but my drivers on the computer are up to date!

Its not making sence?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-13-2010, 06:03 AM
Deleted Gone Bye
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-13-2010, 07:19 AM
Really? Still no replies? Nothing. Cryptic is basically saying "Please do not buy our game" at this point.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-13-2010, 07:28 AM
If you actually look at the launcher it says the following

Login server issues
january 12 2010

We are aware that some players may be experiencing difficulties logging into star trek online, or experiencing crashes while creating a character. We are currently working on resolving this issue, and expect the issue to be resolved shortly.

Thank you,
The star trek online team

Further more, if you read up on these forums you'll notice other people are having the same issue , infact there is another thread (I don't have the link handy, do your own research) with several work arounds and where a few of us are working to getting it sorted.

The dev team works hard and has more problems right now than just this one, no matter how major it is.
All good things come to those who wait, have some patience or even better get involved and help resolve the issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-13-2010, 07:37 AM
Deleted Gone Bye
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-13-2010, 07:41 AM
Deleted Gone Bye
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-13-2010, 07:53 AM
you said in your first post you had tried

updat[ing] my video drivers and I have tried rebooting and I'm running the game in administrator mode, I have also tried the game in it's "safe-mode" state to no avail. I also tried Windows Xp compatible mode.

What most of us are trying now is the deleting and redownloading of the hogg files. Failing this there has been some success with complete redownloading, personally I am waiting on my hogg files at the moment.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:29 AM.