Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Account server not responding
01-13-2010, 03:53 AM
Anyone else getting as far as the 'Connecting to the Account Server' message and not any further? All was fine after fixing the lag bug by switching to EU proxy then i lost connection and have been unable to reobtain it.

Lo and behold posting this fixed it. lol :p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-13-2010, 03:56 AM
Same problem i was playing for 4 hours straight then i got kicked from server and now i cant log back in.

I know they doing account servers maintence at 11am GMT so looks like we wont get back in till after 1PM GMT

Takes the **** lol
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-13-2010, 03:59 AM
skip that its back up and am back in
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-13-2010, 04:10 AM
Nice...

Just finished downloading, installing, patching and now im stucked with "Connecting to the account server" :p
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-13-2010, 04:15 AM
Me too I'm having exactly the same problem using the EU Proxy just stays on connecting to the account server until it times out.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-13-2010, 04:23 AM
You can workaround this problem when you deselect the proxy in the option. You can reconnect then. Worked at least for me.
rya.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-13-2010, 04:32 AM
But without the proxy i keep getting "Server not responding" which was the same thing that happened in Champions till the proxy fixed it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-13-2010, 04:42 AM
Same login problem here. After patching, having the EU proxy settings on I cannot connect anymore to the login server. It is stuck in a loop.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-13-2010, 04:56 AM
I am back to this again hopefully it passes again.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-13-2010, 05:51 AM
I managed to get in and it worked really well till i got kicked and back to this oh well.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:41 PM.