Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 61
01-13-2010, 12:27 PM
Thor, when your on the launcher, after entering you initial login details, in the top left corner is a 'options' button in yellow writing. click that and it will show you the proxy options. (EU, US, NON) choose one, close and relaunch the launcher.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 62
01-13-2010, 12:28 PM
to say I'm disappointed is an understatement... I may just go ahead and cancel my pre-order and let everyone know who has been waiting for this release to forget about it... if the devs can't even take the time to at least answer the questions and make some sort of an explanation, what kind of support is this game going to have once it's released and we are paying for it?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 63
01-13-2010, 12:30 PM
LoL,


Any recomendations for someone who cant even get the launcher to go that far?

Im stuck at " attempting to connect to controller tracker"
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 64
01-13-2010, 12:30 PM
I've been speaking to my friend in the last 10 minutes as well play i was stuck with server not responding while he'was playing fine. He's with Orange and I'm with TalkTalk wonder if it's traffic shaping?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 65
01-13-2010, 12:33 PM
this is probably cuz there are to many people playing compared to what server can handle. Though this is just my guess though
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 66
01-13-2010, 12:33 PM
Had so many 'disconnected from server' messages this evening that's it's pretty much putting me off buying this game. Especially seeing alot of others in the UK are having this problem.

Pity as the few hours i've actually managed to play, the game seems like it could be interesting if it wasn't for dc's and rubber banding everywhere.

OS: WIndows 7
ISP: Virgin
Connection: Wired
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 67
01-13-2010, 12:35 PM
I get it as well in SOL sector space. I get disconnected before i can get to a new system or get out. So i basically disconnect once every minute or so.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 68
01-13-2010, 12:37 PM
I experienced this as well with Champs beta am trying to narrow it down to my router or ISP as my friends comp is nearly exactly the same. Can people say what ISP they are on when they post to see if a pattern emerges?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 69
01-13-2010, 12:37 PM
yup im getting it to (uk here) was ok last night wounder if it was that 100 or so mb patch this afternoon!?

ISP SKY
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 70
01-13-2010, 12:37 PM
Same here US Player are going to logg now, its like yesterday , server cant handle it.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:08 PM.