Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Wrong Models loaded
01-13-2010, 10:56 AM
Dunno if this maybe a technichal Bug, but please feel free to move it over.

Hey everybody,
yesterday, starting the open beta a quite funny bug occured to me: http://img684.imageshack.us/img684/9...0011301481.jpg
Bigger Version!

As you can see i was doing the mission Hide and Seek. I just beamed into the station and found myself not having my normal team but my ship. I could move on the floor with it and as soon as i got to the Klingons you see in the back my ship disappeared and the normal human model was back. Now i was able to do everything like normal.
But my team which i selected to be 4 guys, 3 of my bridge officers wasnt their. The mission was quite hard but i managed it alone only dying once.

A little time later moving back to System Space after doing another mission in another sector i had the same bug the other way round. (sry i forgot to screenshot) This time for just 3 seconds the Female Model appeared instead of the ship. She could even run (in space) but then the ship reappeard so to say

Hope thats helps you abit.
Current specs: Win7 64pro, Pentium E5200, ATI 5770 1gb, 4 gb ram

Keep up the good work guys, your doing a wonderful game and i really liked the closed beta allready! (Preorder filled)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-13-2010, 11:00 AM
I had the same issue a couple times, and on that very mission too, send a bug report if there isn't one already
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-13-2010, 12:20 PM
ya i had the same problem but on a earlier mission, mine didnt change back so i had to log out and back in
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:09 AM.