Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
01-13-2010, 11:41 AM
Same problem here! Disconnect every minute.

Unplayable
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
01-13-2010, 11:41 AM
Quote:
Originally Posted by sc3252 View Post
You are testing things, they are seeing that their servers are overloaded. Thats what open beta is for, stress test.:p You didn't actually think that your input would change anything at release did you?
nope... ive been in cb since november
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
01-13-2010, 11:43 AM
you get 2 mins? sweet - I get 10 seconds IF I'm lucky. Yeah, I know the kinks are being ironed out but it's still gutting to have played all afternoon with no problems, take the dog out for a walk and then come back to find it unplayable!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
01-13-2010, 11:43 AM
Yeah, I am getting the same thing. It happens when I try to zone into the Regulus Sector Block or into Sirius. When I am in zone at a planet doing a mission, everything seems alright.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
01-13-2010, 11:44 AM
im getting it too and takes for ever to load back up
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
01-13-2010, 11:45 AM
I have this same issue with some added info.
I finished the Patrol Beytan mission last night and logged off. Today Beytan doesn't display on the sector map for me. I can see it but there aren't any labels and if I approach it I don't get the usual popup asking if I want to ender the sector.

If I go to my map and lick on Lackey System I start moving there and then the NO SERVER RESPONSE message pops up and I am disconnected. This has happened on two consecutive attempts. As I was typing this I was once again disconnected while just sitting there with the "no server response" error. It was not due to inactivity as I was only sitting there a couple minutes.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
01-13-2010, 11:50 AM
Yesterday didn't have as many DC's happening for me as today and it appears to be a lighter load of players. DCing every 3-5 minutes is very taxing on us. Yes, I've done BETA's before, closed and open ones. Not sure exactly why it's worse today than yesterday. Keep up the good work Mythic, but please address this a.s.a.p.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
01-13-2010, 11:50 AM
Quote:
Originally Posted by Predatorian
same for me as well, maybe many EU people logging in and server cant cope?
yeah so? We got to live with 300 ping constantly.. so back off, we paid as much as you did. Even more if you bought from steam


- And I also get booted after 10 secs
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
01-13-2010, 11:53 AM
Getting this as well, gameplay was fine until round 10:30am pst extreme latency unresponsive, and now disconnection due to no server unresponsive.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
01-13-2010, 11:55 AM
I m getting this too. It seems to be mostly on the sector map that I keep getting disconnected.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:45 PM.