Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 409
# 51
03-28-2013, 04:39 PM
When I try to copy any of my characters to Tribble, I get the error "Character transfer failed. Please try again later." I'm able to copy characters to Redshirt just fine and I've tested on Tribble in the past, is this just an issue of too many people trying at the same time?

edit: works now

Last edited by thepantsparty; 03-28-2013 at 05:30 PM.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,795
# 52
03-28-2013, 04:40 PM
It tells me I can't create a Romulan or KDF until I level a Fed to 25+. My tribble toon is 50+
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 436
# 53
03-28-2013, 04:42 PM
Glad some people are getting in. I just had to force close after 6 minutes of the server not responding counter.
Cryptic Studios Team
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,101
# 54
03-28-2013, 04:46 PM
Quote:
Originally Posted by dontdrunkimshoot View Post
wouldn't it be great if we could play too
I'm not tech support or anything, so don't assume this will fix your mouse woes, but I'm gonna try a few suggestions anyway...

1) Do you guys launch the game in Admin mode?

2) What happens if you try Alt-Tabbing to your desktop (or another program) and then tabbing back to STO?

3) How about Alt-Enter?

Any of those help at all?
-=-=-=-=-=-
Jeremy Randall
Cryptic - Systems Design
"Play smart!"
Quote:
Originally Posted by Me
Kurland here...
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 201
# 55
03-28-2013, 04:47 PM
is character transfer disabled. I tried to copy over a KDf toon and it won't let me.
STOP THE
Quote:
Originally Posted by tacofangs View Post
We planned on doing it next weekend, but then we saw your post and were like, "Dude, we should totally move that up a week! Tee Hee!"
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 6,419
# 56
03-28-2013, 04:48 PM
Quote:
Originally Posted by diogene0 View Post
By the way, the new "nukara strikeforce" reputation is up on tribble. You may get there and see the placeholders and plans.
i'll just have to take your word for it. maybe thats the rom faction version of the current rom rep. your on the side of the talshiar up in the hills. parts of new romulus being open ground pvp would be cool
gateway links-->Norvo Tigan, Telis Latto Ruwon, Sochie Heim, Solana Soleus
Former PWE Community Team Lead
Join Date: Jun 2012
Posts: 9,046
# 57
03-28-2013, 04:49 PM
Quote:
Originally Posted by kirksplat View Post
It tells me I can't create a Romulan or KDF until I level a Fed to 25+. My tribble toon is 50+
The patch notes list the following:

Quote:
  • Creating new Klingon characters has been temporarily disabled.
    • This includes the Create Content character creation.
Romulan gameplay is also not available at this time per this post: http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=595951

Cheers,

Brandon =/\=
Brandon "BranFlakes" Felczer | Former Community Team Lead for Perfect World Entertainment
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,655
# 58
03-28-2013, 04:50 PM
Quote:
Originally Posted by kirksplat View Post
It tells me I can't create a Romulan or KDF until I level a Fed to 25+. My tribble toon is 50+
If you read the patch notes - they state KDF and Romulan character creation on Tribble is currently disabled.
Formerly known as Armsman from June 2008 to June 20, 2012 http://sto-forum.perfectworld.com/image.php?type=sigpic&userid=91861979000&dateline=  1340755546
PWE Drone says, "Your STO community as you have known it is ended...Display names are irrelevant...Any further sense of community is irrelevant...Resistance is futile...You will be assimilated..."
Former PWE Community Team Lead
Join Date: Jun 2012
Posts: 9,046
# 59
03-28-2013, 04:50 PM
Quote:
Originally Posted by jam062307 View Post
is character transfer disabled. I tried to copy over a KDf toon and it won't let me.
The team is investigating this. Thanks for the report.

Cheers,

Brandon =/\=
Brandon "BranFlakes" Felczer | Former Community Team Lead for Perfect World Entertainment
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 338
# 60
03-28-2013, 04:53 PM
Quote:
Originally Posted by borticuscryptic View Post
I'm not tech support or anything, so don't assume this will fix your mouse woes, but I'm gonna try a few suggestions anyway...

1) Do you guys launch the game in Admin mode?

2) What happens if you try Alt-Tabbing to your desktop (or another program) and then tabbing back to STO?

3) How about Alt-Enter?

Any of those help at all?
I tryed all of this, none works, its acting like i have no kb or mouse i guess, I have to Ctrl alt delete to end the game.....
<a href=http://www.facebook.com/at.cakuzma target=_blank>Shai'la Thunderbird's Facebook Page</a>
Real Join Date: 2009
Shai'la Thunderbird's Facebook Page
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:48 PM.