Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
# 1 Starship Bridge Won't Change
04-05-2013, 04:23 PM
Yeah, this happened shortly after purchasing he DS9 bundle too, which I did mainly for the Belfast interiors. For some reason, no matter what I select for bridges and interiors while customizing my ship, the Standard little crappy bridge is what I get. Is anyone else having this problem? Is it something I can fix somehow?
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 173
# 2
04-05-2013, 05:43 PM
with my fleet sovereign i havent been able to change anything but the corridor layout for about 2 weeks. i cant change the bridge or ship costume in any way.
The ORIGINAL SERIES VETERANS www.Tosfleet.com
http://file3.guildlaunch.net/205090/DVhexishensig.jpg
Cruisers with mk x common in infected elite http://www.youtube.com/watch?v=Q82PqoFFxjc
Cruisers with good gear in infected elite http://www.youtube.com/watch?v=WMnFljZD9m8
Soloing Infected Elite http://www.youtube.com/watch?v=XaEFI...ature=youtu.be
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 2
# 3
04-06-2013, 08:13 AM
So it's not just me then! I actually feel better when something isn't just happening to me, because I'm sure a bug a lot of folks are having is easier than an issue that only I am having. Ah well! Hope it's fixed soon! I wouldn't even mind so much if the Standard bridge didn't look so godawful.
Career Officer
Join Date: Sep 2012
Posts: 225
# 4
04-07-2013, 11:12 AM
can any of you save your ship designs and then reload them? cos everytime I save a ship design it says its saved but never does
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:10 AM.