Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
really fun game, loving this so far...

Can connect/play every single other mmo game installed on comp no problem, so it's not a connection issue at my end...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-13-2010, 05:50 PM
Quote:
Originally Posted by grievewin
really fun game, loving this so far...

Can connect/play every single other mmo game installed on comp no problem, so it's not a connection issue at my end...

At least the launcher tells me to please be patient...

so did the devs and everyone just decide "hey this pos is done, let's call it a day?" ??
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-13-2010, 06:04 PM
having the same problem waited a day an a half to download
4 hrs later same prob
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-13-2010, 06:06 PM
same problem here. thought I got a break through a minute ago when it said 21 seconds left to play then switched straight back the the crappy "Trying to update the launcher" box....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-13-2010, 06:08 PM
Quote:
Originally Posted by GMRandom View Post
same problem here. thought I got a break through a minute ago when it said 21 seconds left to play then switched straight back the the crappy "Trying to update the launcher" box....
devs???? anyone know wtf is up or eta??
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6 Resolved!...perhaps
01-13-2010, 06:14 PM
Hooray! I've finally got into the login screen at least, have yet to see if I can get any further but here's what I did. Go into the Star Trek game folder down this filepath:
\star trek online\Star Trek Online\Live
There should be an .exe called Game Client. I just ran that. Hope this sorts out other people's problems
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-13-2010, 06:26 PM
ah fail, I can get a screen that I assume to be the character creator but after about 2 mins of "connecting to account server" the connection fails & sends me back to login....sorry if I got people's hopes up
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-13-2010, 06:29 PM
Quote:
Originally Posted by GMRandom View Post
Hooray! I've finally got into the login screen at least, have yet to see if I can get any further but here's what I did. Go into the Star Trek game folder down this filepath:
\star trek online\Star Trek Online\Live
There should be an .exe called Game Client. I just ran that. Hope this sorts out other people's problems
it didn't work for me... it literally just opened launcher and failbot mode again.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-14-2010, 10:20 AM
DEV bump... wtf is up with launcher?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-14-2010, 10:32 AM
Are you guys trying to play on dial-up? The 8 gig download for the launcher only took me 90 min to download, probably not even that long, but went out while it was downloading, but it was done when i got home.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:46 AM.