Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Pic: http://img.villagephotos.com/p/2003-...hspacedock.jpg

It came out of it after a minute or two and caused my character to have weird movement that kept knocking me into walls and things... had to restart

Sorry for the bad graphics, but as we all know ATI users are second class citizens to Cryptic (NO AA)


I suppose this is the reverse of what happened yesterday:

http://img.villagephotos.com/p/2003-...acewalking.jpg
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-13-2010, 04:24 PM
not one reply.. lol
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-13-2010, 04:25 PM
that happened to me also, and it happened on a planet i was moving around in my ship.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-13-2010, 04:28 PM
This has been mentioned in patch notes and there have been a gadzillion posts about it It is a very common issue when the servers are under heavy load.

The pics are always fun to look at though.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-13-2010, 05:23 PM
I think I have you beat.

My ship. On its own bridge.

0/0
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-13-2010, 06:45 PM
Quote:
Originally Posted by Tain View Post
I think I have you beat.

My ship. On its own bridge.

0/0
Hah hah wow
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-13-2010, 07:02 PM
heh not just ATI, have experienced the same thing with an Nvidia 8800GTX card
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-13-2010, 07:06 PM
Haha those pics are funny to look at. I have had my character in space a few times, but then he turns into the ship.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-13-2010, 07:06 PM
Yea it's been happening again today a lot with the lag, but it's corrected itself very quickly lately... I've only been such as a ship for maybe like 10-15sec today as opposedto yesterday pre-patch sometimes indefinitely.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:45 AM.