Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Inventory and Quickbar
01-13-2010, 07:34 PM
So, inventory management continues to baffle me. Now that I got the coveted phaser rifle, I cannot disarm one of my two weapons. Considering, I'm dropping skill points into martial arts, I'd kind of like to have an empty hand so I can smack Orions around with it.

I figured it was me not figuring out the interface until I decided to put a tribble in my quickbar. Loads of fun petting it. But then I decided there were more useful things to go in there. So I attempted to right click, to unequip with no options presented. So I dragged it from the quickbar to my inventory. Suddenly, poof. No more tribble. Now, I'll miss my little tribble (if you see him wandering around Spacedock, let me know). But if it was something more important, like a hypospray or a shield or some such I'd be a little cheesed that it'd gone missing.

Bug?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-13-2010, 07:49 PM
I beleive that was an issue in the CB too. I dont think there is a work around yet. I am sure the devs wont leave us hanging.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-15-2010, 09:23 AM
I found my tribble. Apparently while no longer on the quickbar, it did show up on my character screen (where you equip armor), not the inventory screen. I unequipped it from that screen, and it popped right back into my inventory.

New issue occurs. Whenever I equip it to the quick bar it ALWAYS goes to the "8" spot (where I put it the first time). I wanted to move it to 0, but no luck. Haven't seen what happens if something else is stuck in 8, but I don't have anything compelling to put there yet, so I haven't tried.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-15-2010, 09:50 AM
try dragging from 8 to 0 using the right mouse button.. i noticed that how i need to move my hotbar things around
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-15-2010, 12:14 PM
Will try later (you know, when not at work reading the forums). Thanks!

Apparently after reading the forums on troubles with tribbles, I should keep him "on me" instead of in the inventory so he doesn't eat anything!

On a side note, Klingons should run scared when I pet it. A little fear effect. That'd be awesome.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-15-2010, 10:25 PM
i am wondering why i cant drag more health and shield gen related items into the hotbar for use? seems i can have one food and one shield thing, but not many options...
i.e - i cant have pancakes and wine in the hot bar....
or am i missing something?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-16-2010, 07:40 AM
Right-clicking to rearrange did work. Had two new issues crop up:

First, my BOffs powers were reassigned after a respawn to different keys. That made combat interestng.

Second, for some reason when I go to ground combat I have two quickbars (I'm an uncluttered one quickbar kind of person). Happened two missions in a row.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:14 AM.