Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
01-17-2010, 05:12 PM
Yup, same here. Game breaker among other things.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
01-17-2010, 06:32 PM
Quote:
Originally Posted by twistedkiss View Post
Happened to me at the same spot and one other place. Just click the x-to close the box a bunch of times.
>.>

that's why it's annoying, that you have to close it so many times.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
01-17-2010, 06:40 PM
I saw it happen on one of my first missions when i started, but only happened once. And yea it is very annoying.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
01-17-2010, 06:42 PM
Quote:
Originally Posted by SunofVich View Post
Yeah this happened to me last night. Finally it stopped after I started shooting the Klingon ships.
Having the same problems as the OP as well. Pretty much exactly as he is describing; May have something to do with the lag/strain on the server/cluster.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
01-18-2010, 05:14 AM
Suggestion:

Make it as the chatbox is, so that you can minimize the dialog and reopen it later on. Also the help can be minimized and is seen as yellow starfleet insignia on the right side of the screen.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
01-18-2010, 05:25 AM
What's happening here is that all of the team members' dialogue boxes are interacting. So if you've closed it (but your team member is still reading), the box will pop back open to the answer to whatever question they asked.

So just sit back and wait for them to finish reading everything.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:27 AM.