Lt. Commander
Join Date: Feb 2013
Posts: 206
After testing the new update on Tribble I've noticed I have a few oddities with my graphics.
Which aren't apparent on Live, even with the same settings enabled in the Video options.

So I'm wondering is anyone else having an issue where your customised input isn't noticed?
Like even though you've switched off blur and it's intensity, you get a blurry image at best?

This hiccup I've also come across in beta testing the Neverwinter MMO, but I generally
thought that had something to do with my video card being in perhaps a low range for
gaming (even though I can run Star Trek Online on High settings with no interruption to
overall performance). So I wonder now if it has a relation to the Neverwinter technology
implemented in both games (hell, I can even hear the Neverwinter menu music in-game).

Or have I come across some weird bug which happens to people with both games installed?

Lt. Commander
Join Date: Feb 2013
Posts: 206
# 2
04-05-2013, 03:41 PM
I've no doubt put this thread in the wrong section, I'm betting!

But how does one choose between the Bug Reporting or the Graphical Issues forum
when they have no idea on what the diagnosis is specifically for their issue? Hmmm.

I'll just let the mods decide on whether they want to move it!
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:42 AM.