Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
After playing for 5 minutes the game freezes then I get a Disconnected from Server message. This has happened 7 times out of the last 7 times I have tried to play.

When this happens it tries to load my characters but the message "Getting list of characters" (or whatever it is) will stay on the screen permanently.

The only way to get out is to alt-tab and close the window.

Knowing my luck I'm the only one having this problem.

I have 0 problems with any other online MMO or game.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-13-2010, 10:58 PM
Yes, this happens to me too... but only when the servers go down it seems.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-13-2010, 10:58 PM
Quote:
Originally Posted by Cpt. GeekFist
After playing for 5 minutes the game freezes then I get a Disconnected from Server message. This has happened 7 times out of the last 7 times I have tried to play.

When this happens it tries to load my characters but the message "Getting list of characters" (or whatever it is) will stay on the screen permanently.

The only way to get out is to alt-tab and close the window.

Knowing my luck I'm the only one having this problem.

I have 0 problems with any other online MMO or game.
Nope, everyone is, it's like I try and tell everyone, just because it's Open Beta doesn't mean it's not BETA. There's going to be issues like this pop up, just be glad Cryptic is seeing these issues now instead of at launch. That would not be fun.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-13-2010, 11:03 PM
Same thing happened to me.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:04 AM.